Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milionář Drew Latham je úspěšným manažerem velké reklamní společnosti v Chicagu, má krásnou přítelkyni, luxusní byt a zajištěnou budoucnost. Jeho osobní život je však povrchní a prázdný. Obzvláště těžce to na něj dopadne poté, co jeho krásná přítelkyně Missy odmítne nápad strávit s ním vánoční svátky na Fidži a odjede domů. Když Drew projde svůj adresář, ale nikde nepochodí, navštíví v záchvatu deprese psychoterapeuta, který mu poradí, aby se jel podívat někam, kde mu to připomene šťastné vánoční vzpomínky. A tak se Drew vypraví tam, kde prožil dětství. Dům je stále stejný, dokonce na schodišti stále vrže stejný schod, ale jinak se všechno změnilo. Jeho rodina už tu nebydlí a rodina Toma Valcoa není nečekanou návštěvou, která se jim potlouká kolem domu, příliš nadšena. Drew je však posedlý myšlenkou prožít šťastné Vánoce v kruhu rodiny, a tak majitelům domu nabídne dvě stě padesát tisíc dolarů za možnost zůstat přes Vánoce s nimi jako jejich syn. Tom okamžitě obrátí a přivítá muže jako svého syna, jeho žena Christine a jejich syn Brian po krátkém váhání na hru také přistoupí. Drew chce svátky se všemi tradičními zvyky. Situace se vyhrotí, když se domů vrátí dospělá dcera Alicia, bez servítků všem řekne, co si o nich myslí, a odmítne s ostatními hru na bratra hrát. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Milionář nemá vlastní rodinu a tak si na Vánoce pronajme tu, která bydlí v domě, kde vyrostl. Dobrý námět, ale zpracování pokulhávalo. Na navození vánoční atmosféry to fungovalo dobře, ale někdy to bylo vyloženě trapné, hlavně to focení matky, kýčovité sáňkování, toho kýče tady bylo vlastně docela dost. I to slintání černého dódy nad mámou rodiny nebo mudrování dcery, která jako by do téhle podivné rodiny ani nepatřila, vůbec to dohromady neklapalo. O Affleckovi se moc vyjadřovat nebudu, evokuje ve mě nabubřelého sobeckého fouňu, a to nejen v tomto filmu. Jako film, u kterého se dá v pohodě péct cukroví nebo vyrábět adventní věnec to ale svoji roli splňovat určitě bude. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Standardní americká komedie bez snahy o originalitu vtipů, vykrádající především nápady z podobně laděných snímků. Což by u komedie nevadilo, tam nikdy nevadí když je děj nelogický, přitažený za uši, nereálný nebo má klasický průběh, který odhadnete. Je-li komedie zábavná, vtipná a je-li navíc i v něčem trochu jiná než ty ostatní, jsou to skoro vždycky zasloužené čtyři hvězdičky. Ale tady to není ani jedno, vtipy spočítáte na prstech jedné ruky i po kontaktu s motorovou pilou, zábavná je jen v některých scénách a ani těch není hodně a v něčem jiná než ty ostatní? Heh, to opravdu ne.... 50% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

V tento predvianočný čas budem svojim hodnotením veeeľmi štedrý, pretože tento film sa dá rovnako ľahko "sundat". Výkon Bena Afflecka je otrasný, prehrávajúci až hrôza a keď spustil tú svoju afektovanú fistulu, tak som mal chuť hodiť niečo do obrazovky. Aj keď je príbeh poriadne pritiahnutý za (vianočné) gule, s trochou nadsádzky sa dá akceptovať, no musíte mať totálne vypnutý mozog a všetko ostatné:). Veľmi slabé *** ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Čekala jsem to mnohem, mnohem horší a nakonec jsem se při dělání těst na vánoční cukroví docela pobavila. Je to další tzv. vánoční kulisa, kterou si pusťte pouze v případě, že máte alespoň trochu rádi (nebo je vám přinejmenším volnej tak jako mně) Afflecka, protože jinak se budete tlouct hlavou do zdi - a vezměte tu jeho postavu stejně jako Christina Applegate... prostě takovou, jaká je. Je to někde mezi dvouma a třema hvězdičkama. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na vánoční komedii ne zas tak tragickej výkon, jak by se mohlo zdát. Viděl jsem mnohem, mnohem horší vánoční komedie. Affleck hraje sice totálního debila, kterýho měl otec tou lopatou umlátit, ale ostatní role jsou docela v pohodě. Po letech příjemné setkání s Catherine O´Hara, které to i navzdory věku pořád sluší. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA v lokalitách Chicago, Glendale, Plaza Square v Orange, University High School v Los Angeles a Mammoth Mountain. (GASTON73)

Reklama

Reklama