Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

lekr 

všechny recenze uživatele

Všechno má mít svůj konec ale Noční můra v Elm Street už do toho měla praštit dávno. Tak teda tady Freddy umře dost ničemnou smrtí a doufá že nás tím zaujme. Mě by teda zaujal ale to by se už neměl zase vzkřísit a nenaplňpvat nás jistotou že je po smrti když to není pravda. Freddy přežije všechno ale když sleduju ty čím dál horší a horší díly co vznikají tak si říkám že si Freddy už měl dát pokoj a zůstat navždy mrtvej protože žádné nové inovace se v žádné Noční můře nedostane. Ta pravá noční můra je hold jen jedna.... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí díly měli na povel režiséři, kteří k hororu alespoň třeba scénáristickou formou nakoukli, posledního Freddyho dostala na povel ženská, která s žánrem nikdy neměla nic společného a navíc se jednalo o její prvotinu. Nevím, co ktomu producenty vedlo, ale dopadlo to tak, jak muselo. Špatně. Hrůzný scénář, hrůzné postavy a konec, který si Freddy rozhodně nezasloužil. Uznávám, že pár scén, třeba ta v letadle či videohra, stály za to, stejně jako nezklamal Englund, ale to je strašně málo. Nedůstojné zakončení se vším všudy. 15% ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

S těžkým srdcem musím dát jednu hvězdu... První půlhodina je totiž velmi dobrá. Říkal jsem si, že chudinka film doplácí na vysoké pořadové číslo, noční můra s padajícím domem se zadařila a celkově atmosféra, ač o dost jiná, se povedla. Pak se ale naplno začne projevovat žánr "komedie", nad jehož úrovní by ohrnuli nos i Friedberg se Seltzerem. Videoherní scéna je ten největší průser, co chudáka Freddyho mohl potkat. Nevím, jestli Talalay zrovna v něčem jela, ale neustále řeči o trávě naznačují, že ano. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Člověk by jí odpustil i ty debilní dialogy a ochotníky v hlavních rolích, protože občas dokáže vyplodit dobrou scénu, neodpustím jí ale konec. Už od první části to sice jsou ty nejdebilnější nápady a chvíle v celé sérii, ale když už jsem myslel, že jsem viděl dno, přišla vyfetlá Talalay s něčím, co vás donutí si vážit předešlých částí. Sudé části jsou kompletně k hovnu. _____ Mé pořadí série: E1, E5, E7, E3, E4, E2, E6 ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mňa (skoro) záverečná časť dosť sklamala . To už takmer hraničí s komédiou chápem že Freddy mal vždy silný zmysel pre humor , ale toto bolo už moc. Johnnyho Deppa som takmer ani nespoznal. Film som videl ako 17 ročný na maďarskej stanici RTL Klub pamätám si že každý týždeň išla jedna časť o 3 ráno 2 mesiace som filmy sledoval , ale nakoniec som sa nedozvedel ako freddy Kruger zomrel lebo tí sprostý maďari odstrihli 5 minút s konca kde mala byť freddyho smrť nemal som vtedy internet tak som sa to dozvedieť ani nemohol, a to ma dosť naštvalo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem v tomto prípade taký prísny ako väčšina užívateľov, čo hodnotili tento titul a dám šiestej časti z americkej horrorovej série "Nightmare on Elm Street" tri hviezdičky. Freddy Krueger má za tie roky čo ma skvele bavil a strašil zároveň u mňa protekciu. Je to môj milášššek. Súhlasím s tvrdením, že sa jedná o zbytočne naťahovanú zlátaninu so slabým scenárom. Je pravda, že už to nefunguje tak ako som bol zvyknutý, ale predsa len ma "Posledná nočná múra" potešila. A ešte musím podotknúť jeden fakt, Alice Cooper je ako herec absolutne nepoužiteľný. *** ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • Celosvětová premiéra proběhla 5. září 1991 v Německu. (Varan)
  • Ovladač, s nímž Freddy Krueger (Robert Englund), hraje videohru připomíná videoherní systém NES, na kterém vyšla i videohra „A Nightmare on Elm Street“ (1989). (JesterKruger)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama