Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalisté z pražské mordparty intenzivně pokračují ve vyšetřování vraždy Jany Bortlíkové. Dvojčata sledují jednu stopu za druhou, vyslýchají svědky a splétají nitky, které postupně zase rozplétají. Docent Stehlík i kriminalistka Fousová se zdánlivě marně snaží v práci ukázat, že také patří mezi ty nejlepší. Šéf Šera občas uzná, že docentovy poznatky k něčemu jsou, ale Fousovou stále vnímá jako chodící katastrofu. Stehlík věří tomu, co vypátral nejen v archivu, a myslí si, že kriminalisté mají před sebou sérii vražd dívek, které nikomu nechybějí. Na rozdíl od Fousové i ostatních si docent uvědomuje, že jejich protivník nebude žádný amatér. (Česká televize)

(více)

Recenze (78)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo žere Ivana, někdo žere Ondru, tomu už by v reálu musela prasknout cévka v mozku, mně se líbí ostrá Tereza Ramba. Jeeenže ten konec v jejím podání byl takový dost naivní. A kdo by to byl řekl, že padouch bude Marek Holý, daleko známější je spíš jeho hlas než tvář, tak tady dostal záporáka. A starej Švehlík si tu střihnul jako duchna na lavičce sledku. 7/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostřední části filmů a seriálů obecně jsou nudnější, pokud nevymyslíte nějakou podzápletku, což tady nic nesplňuje. Takže i tato prostřední část je v podstatě nudná a pro mne zajímavá jen naší příbuznou Maruškou, která zde hraje sekretářku policejního oddělení. Jinak doufám, že Jirka Strach pojede ve stopách Labyrintu, takže nakonec zhebne nejenom Fousová, ale i dvojčata. A furt čekám na entrée Honzy Hrušínského. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetřování se rozběhlo, podezřelých přibývá a všichni jsou si podobní jako vejce vejci, celkem slušná zápletka.. Natočené je to pěkně, herci jsou přesvědčiví, zajímavý je i hudební podmaz Ondřeje Brzobohatého, neladí mi jen ta přehnaná ukřičenost a hloupost postav, on je totiž obrovský rozdíl mezi cholerikem a tupcem.. Ivan Trojan se mi moc líbí, jeho postava je mi sympatická, má mě na lopatě.. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem si asi začal zvykat a už nemám strach, poněvadž pan režisér si evidentně s žánrem tak trochu hraje, místy až vytírá a páni scenáristi mu šli na ruku. S Rambou bych věděl co dělat, aby neřvala, respektive, aby křičela u toho, u čeho se křičet má. Její nadsazenou postavu mám ze všech de facto nejraději. A beru na milost i Laurela s Hardym, tedy Taclíka s Hádkem, jejich komediální etudy nabírají na síle. Celkově se začínám skvěle bavit a tak jdeme o hvězdu výš.  Příště tuším horory... A s vrahem tedy těsně vedle, čili beru zpět. ()

milbelQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť sa venuje duelu  OV vs TR kto viac a dlhšie bude revať - kričať. TR vo fitku, majiteľ odíde, nechá kľúče aby zamkla - to scenáristom fakt eblo to ako už väčšia bičovina vás nenapadla ? TR pokazí kávovar, zavolá servisáka a už to ani nemôže byť predvídateľné. WAU konečne sa dozvieme prečo TR stále žvácha a lepí kade tade žuvačky, jednu prilepí aj na schránku, aby docent v 3 časti ľahko identifikoval 🏡 kde ju servisák uväznil - len ťažký povzdych OH JAJ. TR vie kam prišla, vidí bagandže ale však blbá v  pohode stojí chrbtom - tresk bum bác a je to tu OH JAJ 👎  Celé dlho dlho nuda. IT už by mal ukončiť dlhoročnú filmovú profesúru - stačilo ale i tak 1 z 5 lebo IT docenta hrá s prehľadom. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně vidíme rozhovor velitele Šery (Ondřej Vetchý) a Lukáška (Oldřich Navrátil), během kterého Lukášek prohlásí, že pochází z Třebíče, které je Navrátil skutečně hrdým rodákem. Následně se ptá i Šery, který mu řekne, že pochází z Okříšek, tedy městysu na cestě mezi Třebíčí a Jihlavou. Zřejmě ani zde se pak nejedná úplně o náhodu, jelikož Ondřej Vetchý pochází z Jihlavy. (BrMikes)
  • Natáčelo se i v kavárně Kabinet v pražských Dejvicích. (Winster)

Reklama

Reklama