Reklama

Reklama

VOD (1)

Eleanor (Shailene Woodley) je mladá policejní vyšetřovatelka, která se potýká s démony své minulosti, když je najata hlavním vyšetřovatelem FBI (Ben Mendelsohn), aby pomohla vytvořit profil a sledovat práci narušeného jedince. Když policie a FBI zahájí celostátní pátrání, jsou na každém kroku mařeny bezprecedentním chováním jedince. Vzhledem ke své narušené psychice je Eleanor možná jedinou osobou, která dokáže pochopit mysl jejich útočníka a přivést ho před spravedlnost. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, ve kterém místo nějakého vyšetřování hraje hlavní roli spíše atmosféra. Malinko bych pokrátil stopáž, protože je zde pár míst ve kterých se toho zase tolik moc neděje. Nevím, nevím jestli se Shailene někdy vymaní z prokletí dětských hvězd, na mě působí v každém snímku až náctiletě. 70% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ani jednou jsem nebyl na WC, nepřetáčel jsem a sledoval pěkně od začátku, až do konce a přesto to tam není. Jako ten pocit, že to bylo něco top, co mě opravdu rozebralo a dalo víc, než jen lehce nadprůměrnou story o chytání vraha. Možná tak první polovina, ale ta druhá se změní jak už to tak někdy bývá na spoustu klišé a konec, ten už to jen celé završil. Lehce nelogický s malou upírskou vložkou, kterou si dle mého názoru mohli tvůrci jednoznačně odpustit. Tři a něco. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $2,214,443▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Tak ten úvod to teda riadne odpáli, sakriš. Nástup vyšetrovateľov fajn, len postupne to akosi začne len klopítať, strácať drive a do cieľa sa to už len tak z ľahka doplazí. Nuž čakal som o trošku viac. /70%/ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tohle by bývala mohla být prvotřídní pětihvězdová psychologická kriminálka. Ale jsem už otrávený ba znechucený z toho, jak všemožní "pokrokářští" užiteční idioti křečovitě cpou do svých filmů angažované zápletky, protože se to od nich jaksi očekává (od jiných užitečných idiotů). V tomhle případě to jsou opět obligátní gejové a obligátní bělošský rasismus. Stává se z toho už protivné a trapné klišé, ale "filové" budou jistě radostně tleskat pacičkami. Jinak je to ovšem záživná přímočará kriminálka, noirová, neveselá až těžkomyslná, s neokoukanými pohledy na Montreal, se zajímavými a osobitými postavami (a to i včetně oněch povinných gejů), s výrazným hlavním záporákem, se skvělou a uvěřitelnou Shailene v hlavní roli a s docela překvapivým finále, kvůli kterému taky nakonec zaokrouhluju nahoru. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

První část je excelentní. Dusivá, realistická a až příliš autentická přehlídka děsu a hrůzy, která je bohužel reálná i u nás. Od poloviny tempo začne vaklat konec je už trochu průměrný s poněkud nedopracovaným finále. Ale i tak se jedná o solidní řemeslnou práci a po vizuální stránce propracovaný thriller. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Během prvního záběru na Baltimore, kdy policie míří na místo činu, je vidět pohled na stanici VIA Canada. Není třeba dodávat, že stanice VIA Canada se v Baltimoru nenachází, ale je přítomna v kanadském Montréalu v Quebecu, kde se film natáčel. (Johnny.ARN)
  • Na vnější straně budovy lékárny v Baltimoru v Marylandu je umístěna značka pobočky Kanadské pošty. (Johnny.ARN)
  • Elektřina je v budově znovu zapnuta jen několik minut po výbuchu, kdy by ještě mohla způsobit další škody (unikající plynové potrubí, nebezpečí požáru apod.). (Johnny.ARN)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama