Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a půvabná Judy má zřejmě v životě neuvěřitelnou smůlu. Jejím snem je pěkný velký dům a spořádaný manžel v něm. První vyvolený si ji ovšem vzal jen pro peníze a druhý zase umřel na srdeční příhodu během svatební noci. Navzdory šokovaným rodičům se Judy rozhodne rázně a odhodlaně změnit svůj život. Přihlásí se dobrovolně do armády, což si ovšem představuje tak trochu jako romantický výlet na Bahamy... Realita je pochopitelně jiná, ale křehká blondýnka se nevzdává a propracuje se až k parašutistickému výcviku. Její vojenská sláva by pravděpodobně stoupala, kdyby nepotkala dalšího muže. Stane se snad Judy konečně vdanou paničkou? Tvůrci této vděčné a nestárnoucí komedie nezapoměli na pěkně okořeněný závěr s překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Aidina 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka, když se zhýčkaná a rozmazlená slečinka, která nikdy dosud nepracovala, rozhodne vstoupit do armády. Pořád něco kritizuje, stále fňuká a stěžuje si: “To máte všechno jenom v zelené?“ až se sama armáda rozhodne ji pěkně vrátit rodičům. V tom se v ní něco zlomí a Judy se rozhodne vojnu dokončit. Dokonce úspěšně. A je umístěna do hlavního štábu Nato v Bruselu. Tak snad je to jenom ve filmu… a v centrále Nato jsou profesionálové (dobrá vojak Benjamin:-)). ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Goldie moc nemusím a proto mi tenhle film přes milion repríz "unikal". A byla to chyba - protože vojín Benjaminová je skvělá komedie, skoro přemýšlím nad plným počtem abych trochu zvedl hodnocení. Zhýčkaná barbie Benjaminová má smůlu na manželství a tak se přihlásí do armády, kde začíná dostávat pěkné kapky. Její výcvik a bojová hra v lese jsou na filmu nejlepší - není to taškařice k popukání ve stylu Policejní Akademie, ale dobře se na to kouká a ty hlody jsou super. Pak se seznámí s novým přítelem a zamilují se - tady film trošku ztrácí tempo, ale stále se jedná o velice příjemný film, který můžu jen doporučit. EDIT 2024: Pěkný film se zvláštním vývojem - z crazy komedie se to mění na romantickou komedii s velice neromantickým a hořkým koncem. Ale ty 4* si to zaslouží. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Prvýkrát keď som to videl pripadalo mi to dosť slaboduché a málo humorné, ale pred časom som sa na vojačku Benjaminovú alias Goldie Hawn opäť videl ako beží v telke a na moje prekvapenie ma film zaujal a zas som ho dopozeral. Film sa mi až na druhýkrát zapáčil a môžem povedať, že sa jedná o celkom povedenú zábavu o žene naivke, jej predstavách o armáde a ako to nakoniec vypadá – všetko s nadhľadom. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Příběh je neuvěřitelné klišé amerických filmů čili jak hloupá fiflena nabývá tu správnou životní moudrost - správný světonázor, tentokráte v armádě. Takové filmy povětšinou rád sleduji, dobře se u nich relaxuje, ale nevidím důvod, proč hodnotit nadprůměrně. Zde je to taky tak a to i přestože Goldie Hawn role zhýčkané paničky nebo slečinky opravdu jde, tady důkaz (pro mě minimálně o třídu vtipnější film). 55% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Film byl ve své době komerčně velmi úspěšný, z tohoto důvodu byl také následně zpracován do stejnojmenné televizní minisérie. (Detektiv-2)

Reklama

Reklama