Reklama

Reklama

Kleopatra, královna Egypta, se rozhodne, po hádce s Césarem, postavit velkolepý palác, aby dokázala, že Egypťané jsou dobří stavitelé. Stavbou pověří Neuminise, nepříliš schopného architekta. Má však jednu výhodu, jeho přítelem je druid z daleké země, ovládající různé kouzla. A kouzla jsou přesně to, co je potřeba na postavení velkolepého paláce do tří měsíců. Vydá se tedy za svým galským přítelem, Panoramixem. Ten pozvání neodmítá, a v doprovodu Asterixe a Obelixe se vydává na pomoc Neuiminisovi proti úkladům Césarovým, konkurence a koneckonců i hrdosti samotné Kleopatry. (TV Minimax)

(více)

Recenze (156)

HAL 

všechny recenze uživatele

Jak jen to říct... animovaný Asterix a Kleopatra je těžká nuda. Hraná verze Kleopatry je šíleně vtipné guilty pleasure, ostatní animovaní Asterixové jsou zase většinou výborné a lehce sarkastické animáky pro celou rodinu, ale tohle není zábavné skoro vůbec. Většina jednodušších gagů trpí špatným timingem a přílišnou infantilností, to samé platí a muzikálovch výstupech a kromě nich tu z klasického Asterixe moc nezbylo.- žádné popkulturní odkazy, sarkastické narážky, ani nic jiného. Prostě nuda pro nejmenší (kterým stejně stačí že je to barevné a hýbe se to). 4/10 ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Asterix a Kleopatra patří mezi klasické komiksové příběhy ze sladké Francie. Tentokrát pod vedením Panoramixe jedou Asterix a Obelix s Idefixem do Egypta pomoc Kleopatře v sázce s Cesaerem o postavení paláce pro římského císaře. Jen cesta do Egypta je obklopena vtipem a typickým francouzským humorem! Opět povedený díl! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hurá na ně! - Hurá na nás?" Útočit na Galy nadopované čarovným ionťákem by určitě neměli piráti, Římané, Eygypťani ani nikdo, kdo má rád svůj funkční pohybový aparát. To ví každé malé dítě, ale v rámci zábavy je potřeba, aby se našlo pár naivků pokoušejících své štěstí. Galská síla mne zase jednou pobavila, stejně jako jejich stavitelské schopnosti, ale ty muzikálové vsuvky patří dle mého obelixovského názoru k těm otravnějším. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Začátek je rozpačitý, písně zbytné, ale pořád vidíme slušně ztvárněný rozpohybovaný komiks, je to prostě Asterix s Obelixem, což se nedá říct o všech kreslených adaptacích,a to ani o těch s galskými hrdiny. Suma sumárum, není to špatné, obzvlášt, když uvážíme dobu, která od vzniku uběhla, ale komiks je přeci jen zábavnější. . ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama