Reklama

Reklama

Film sledující život otce Stuarta Longa (Mark Wahlberg), boxera, který se stal knězem, který inspiroval nespočet lidí na své cestě od sebezničení k vykoupení. (honzikk)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Boxer, hrubián a vožungr co už z lékařských důvodu nemůže boxovat a tak se chce stát hercem. To mu vlastně taky nejde, a když kvůli holce začne chodit do kostela začne se všechno měnit. Pak se stane nehoda a náš Stu procitne a chce se stát knězem. I tak mu ale jeho bůh háže klacky pod nohy. Dobře zahráno hlavně od Wahlberga a Gibsona. Film má dobré tempo a i když je zde náboženská tématika, nenudíte se. Není to žádný zázrak ale já se docela bavil. 70% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek sledující život boxera, kterej se po incidentu vydal na dráhu kněze a svými argumenty dokázal přemlouvat celou církev. Silnou stránku filmu nese poslední hodina, kde je až moc dojemné sledovat postupný pád Stua, kterej se za každou cenu i přes svojí nemoc nechce vzdát. Je vidět, že film psala zarytá žena do podobných příběhů ze smutného průchodu životem. Sice fanda Katolické církve úplně nejsem (když už, tak Evangelickou), ale nějak mi to nevadilo, protože režie a scénář si s tématem hraje dokonale. Mark by si určitě měl vybírat více podobných rolí, to samé Mel, takhle dobře jsem je dlouho hrát neviděl. Myslím si, že snímek hodně potěší fandy filmu The Intouchables, přece jenom se to nese v podobném duchu. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jako celek mě to moc nezaujalo, ale musím uznat, že Wahlbergovi a Gibsonovi v rolích syna a otce to už po několikáté celkem sedlo. Tentokrát to není komedie. Wahlberg hrát umí, když chce a když k tomu přidá ještě fyzickou transformaci a závažnou chorobu, asi tím pokukuje po nějaké té nominaci. Gibson pak za poslední roky dostal roli, kde mohl předvést, že hrát umí a to on umí. Jinak celkově film nic extra, strhává na sebe pozornost hlavně Wahlbergem, který vlastně ani nesleze z plátna. 60% za Marka a Mela. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Som veľkým fanúšikom príbehov o vykúpení. Mark Wahlberg do svojej úlohy vložil, veľa úsilia. Napriek skvelému výkonu, ktorý predviedol, nemal pre mňa ten správny emocionálny dopad. Jeho herectvo ešte nemá na takýto tip filmu. Cítil som však, že dobre pracoval v scénach s Melom Gibsonom. Väčšie sklamanie pre mňa bolo jednoducho v tom, ako bol príbeh podaný. Scenár bol slušný, ale tempo bolo trhané. Niektoré časti filmu som mal pocit, že ich treba ďalej rozvíjať a skúmať, zatiaľ čo iné boli naťahované a neposunuli postavy ani dej. 5,5/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem plakát a Marka Wahlberga. Moje chyba, že jsem si to pustil aniž bych si o tom něco přečetl. Místo nějaké průměrné komedie jsem dostal životopisné drama. A tady je ten hlavní problém. Nic proti Wahlbergovi nemám, ale herectví není jeho nejsilnější stránka. A pokud prakticky nesleze z obrazu a hraje někoho s tak pohnutým a těžkým osudem, je o to důležitější, aby to herec utáhl. Není vyloženě špatný, ale to se dá říct vlastně o celým filmu. Není vyloženě špatný, ale je tak zoufale podrůměrný a většinou nudný, že na něj velmi rychle rád zapomenu. Vidět Mela je moc fajn, furt to má v sobě. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Mark Wahlberg kvůli tomuto snímku přestal se svým slavným fanatickým tréninkovým režimem a záměrně pro tuto roli výrazně přibral. (honzikk)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Almu Wahlberg (1942–2021). Mark Wahlberg tak vzdal poctu své zesnulé matce. (Rominator)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (koba)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama