Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

cdome.82 

všechny recenze uživatele

V kostce - tohle je tak cringe až je to dokonalý. Takoví Vlastníci (včetně zástupců z Vosto5) 2.0 po zoomu. Jak mi jindy vadí krátký formát kolem 10 minut tak tady je dostatečný, protože forma - kdy se celou dobu díváte na (ještě navíc přeskupující se) záběry všech účastníků online třídní schůzky je docela náročný - sledovat kdo co kde dělá a ještě vnímat ty "kecy". Nicméně rodičové jsou dostatečně pestří a karikatur různých zástupců společnosti je tu dostatek. Žádné veledílo, ale v žánru jednohubek z cyklu "takoví jsme byli" (a pořád jsme) naprosto precizní práce. Nakonec - když se dala hrát distančně hudba, proč by se nedal natočit v podobném duchu seriál, kde každému stačí "jedna místnost a počítač s kamerou" :). Po prvních 3 dílech - za 5. Edit: Nakonec za 4* - prostředek se táhl a docela opakoval, ale finiš se docela rozjel a jak jsem se bál, že to skončí do ztracena, tak se tak úplně nestalo. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Sám jsem zažil online školu i rodičáky, na kterých jsem byl místo rodičů, navíc jsem viděl plno vtipů, sketchů a memů na online školu, tak jsem čekal, že pořad bude těžit z mnoha různých bezva vtipů. Bohužel první díl mě nepobavil, a tak jsem tomu dal ještě jednu šanci u druhého dílu. Avšak, aby třídní schůzka nezačala ještě ani ve druhém díle je podle mě už moc. Mezitím se tam rodiče baví o různých věcech, které mě nepobavily a nejvíc prostor dostávají ti nejméně vtipní (viz. recitátor, taxikář). Objevilo se zde minimum oblíbených vtipů na téma online škola a rozhodně mohl tento pořad z toho vytěžit mnohem mnohem víc. Oba dva (a pravděpodobně i všechny další) díly se snaží končit něčím nečekaným a překvapivým, aby vás to navnadilo na další díl, ale je to dost neúčinné. Vyhodnocení: Než bejt na týhle třídní schůzce, to se radši odpojím ()

Reklama

anitae 

všechny recenze uživatele

Prvních pět dílů mě opravdu rozesmálo, pokud by pátým dílem inteligentně skončilo tak dávám 5*. Postava paní učitelky s manželem, online v kuchyni u ledničky plné chlastu a učitelka přivázaná k židli aby online zas nevypla. Rodiče různých profesí - kadeřnice, herec, zdravotní sestra, taxikář, hostinský, ezožena i zmatená babička a k tomu lockdown... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Povedená krátkometrážní komedie, která správným způsobem paroduje ikonickou českou (ne)lidskost v nečekaně kruté době. Najbrt stvořil věc, kde největším plusem je samozřejmě přítomnost samých známých tváří. On sám si ale mohl odpustit potřebu všude tlačit přehnanou lásku k divadlu. Jinak veškeré džouky i rozesmutnění byly opravdu na místě. [viděno na Mall.TV] ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Dementní výplod dementní doby: usilovná snaha o něco jakože super aktuálně vtipného, ale ve skutečnosti je to jen trapně a teatrálně vyumělkovaná přiblblá a zkostnatělá online fraška. Pokus o smích lehce iritujícím lechtáním kyjem. Ještě chyběl nějaký ten duch, který by všechny tyhle reinkarnované Vlastníky na závěr sežral. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • S námětem na seriál přišel Marek Daniel, který v seriálu hraje pana Berku. Inspiroval se vlastní online třídní schůzkou. (SONY_)
  • I když jsou důležitým aspektem v tomto projektu děti, tak reálně za celý seriál žádné neuvidíme. (vyfuk)
  • Můžeme si všimnout, že pan Koudelka (Tomáš Jeřábek) není v některých záběrech, kde řídí auto, připoutaný. (SONY_)

Reklama

Reklama