Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Sám jsem zažil online školu i rodičáky, na kterých jsem byl místo rodičů, navíc jsem viděl plno vtipů, sketchů a memů na online školu, tak jsem čekal, že pořad bude těžit z mnoha různých bezva vtipů. Bohužel první díl mě nepobavil, a tak jsem tomu dal ještě jednu šanci u druhého dílu. Avšak, aby třídní schůzka nezačala ještě ani ve druhém díle je podle mě už moc. Mezitím se tam rodiče baví o různých věcech, které mě nepobavily a nejvíc prostor dostávají ti nejméně vtipní (viz. recitátor, taxikář). Objevilo se zde minimum oblíbených vtipů na téma online škola a rozhodně mohl tento pořad z toho vytěžit mnohem mnohem víc. Oba dva (a pravděpodobně i všechny další) díly se snaží končit něčím nečekaným a překvapivým, aby vás to navnadilo na další díl, ale je to dost neúčinné. Vyhodnocení: Než bejt na týhle třídní schůzce, to se radši odpojím ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* další tuzemský covidový počin, ze kterého lehce čpí podobná atmostéra jako byla u Vlastníků a možná proto jsem si to tak užil a lehce nadhodnocuju ;-). Taky tu byly hezky vystiženy typické české charaktery mnoha lidí a jejich jednostranné pohledy na nynější TOP problematiku s virem. Krátké desetiminutové epizodky jsou tak akorát a věřím, že by mohly potěšit i další diváky a proto doporučuji a můžete je zhlédnout na Mall.tv . [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] … A zase nějaké to BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA nakonec kvůli zdejším novým nepochopitelným pravidlům pro recenze ... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Český člověk v obrazech. Tohle nás naštěstí zela minulo. Takže na rozdíl od v komentářích několikrát zmiňovaných Vlastníků, tohle moc nedokážu porovnat s realitou. Ale tak nějak jsem schopen věřit, že stejně jako ve Vlastnících je tady je trochu více ad absurdum napěchován reálný předobraz. Skvělá Stárková a Čtvrtníčková. Viděno 6 epizod. 3.5* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Promiňte že se připojuji tak pozdě, ale u nás se stalo něco strašného! ''   ----  Hnusný čínský vir postavil nepřipravené Čechy před mnohé otazníky. Ještě horší bylo, že řešení bylo nutno vymýšlet hned, za pochodu a to tím rychleji čím rychleji narůstala čísla nakažených. Vžily se nové názvy do naší krásné češtiny jako homeoffice, lockdown, antigení a PCR testy, domácí karanténa, distanční vúuka, reprodukční číslo R atd...    i starší generace byly najednou nuceny začít více používat počítačů a vzdálených připojení přes Skype, Teamsy, Webex atd... Kdo je veřejně hodně činný, někdy z těch všech komunikačních platforem a z různých schůzek v nich doslova šílel. Rodiny najednou začaly žít opravdu spolu a to ukázalo další problémy díky ponorkovým nemocem. Navíc rodiče museli zastoupit ke své práci a starosti o dům i učitele, takže o napjaté momenty v domácnostech nebyla nouze. Do toho starost o naše rodiče a prarodiče, zprávy o prvních nakažených a i o prvních zemřelých... Nejprve z okolí, pak už i často z kruhu rodinného. Leckdo si tím svinstvem prošel sám, ti s mírnýmy příznaky tvrdí, že to byla brnkačka. Ti co se vrátili z druhého břehu mají k téhle hnusné nemoci respekt. Tenhle seroš je samozřejmě přitažený za vlasy, ale takhle zpětně krásně zmapoval tu šílenou dobu, kterou jsme si zatím prošli a ve které ještě tak trochu stále jsme. Díky různým lidem ve skupině se skvěle podařilo ukázat všechna možná názorová spektra od lidí v první linii po ty co věří konspiračním teoriiím. Bylo tam pár hluchých míst, ale jako celke to byl skvělý nápad. Ryze česká  odpověď na dobu strávenou s covidem. Něco asi člověku i uniklo, protože nešlo sledovat každé z oken a já si mockrát všiml, jak geniálně vtipně se tam k probíhajícmu ději jednotliví účastníci schůzky projevují... Byl to detail, ale zatímco třeba Marek Daniel cosi recitoval, Zoubková gesty posiluje účastníkům auru a Neužil se snaží naštvaně odlepit z prstů papírový kapesník protože babička při sledování youtube upatlala klávesnici marmeládou :-). Ačkoliv jsme různí a máme různé názory na lecos, seriál velmi hezky v závěru ukázal, že i navzdory nebezpečnému viru Češi když jde do tuhého přestanou řešit kraviny. Prostě se opravdu umíme semknout a být neuvěřitelně obětaví, laskaví a sounáležití. Bohužel se to ale děje jen v dobách největších průserů. Já byl se seriálem moc spokojen, mimochodem včera nám zachránil silvestrovskou zábavu u TV těsně před půlnocí, protože na nic pořádného se tam koukat nedalo! Dávám za 4 opakovaná připojení s videem a zapnutým zvukem! * * * * ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Dementní výplod dementní doby: usilovná snaha o něco jakože super aktuálně vtipného, ale ve skutečnosti je to jen trapně a teatrálně vyumělkovaná přiblblá a zkostnatělá online fraška. Pokus o smích lehce iritujícím lechtáním kyjem. Ještě chyběl nějaký ten duch, který by všechny tyhle reinkarnované Vlastníky na závěr sežral. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Účastníci schůzky na konci epizody zpívají píseň „Není nutno“ od Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka. Tuto píseň můžeme znát z pohádky Tři veteráni (1983). Tato scéna také odkazuje na reálnou událost, kdy v době největšího lockdownu na jaře 2020 v televizi vystoupil Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř a hráli pro lidi tuto píseň. (SONY_)
  • Můžeme si všimnout, že pan Koudelka (Tomáš Jeřábek) není v některých záběrech, kde řídí auto, připoutaný. (SONY_)

Reklama

Reklama