Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film Holidate mě dnes docela namlsal, takže jsem poctivou porci romantického ňuňánkování schytal až u tohoto snímku. Tohle byl totiž naprosto typický (nebo snad standardizovaný) americký romantický film, u něhož znalý divák po několika úvodních indiciích buď tuší, nebo už přesně ví, jak celá záležitost dopadne. A protože se děj odehrává o Vánocích, nemohou publikum minout ani ty pravé americké rodinné hodnoty a velké morální poučení. Humor, který by činil děj snesitelnějším, byl v tomto případě téměř nepřítomen, Nina Dobrev mi nebyla dvakrát sympatická, takže druhou hvězdičku přihazuji jen proto, že šlo o vánoční film, u něhož musím s podobnými jevy počítat. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vánoční pakárna, od které nemůžete mít velká očekávání, tedy pokud nejste pubertální dívka, která chce žít stejně jako dané postavy ve filmu. Dostává mě jak Nina Dobrev stále dokáže hrát dané postavy a jsem zvědavá, do kdy toho bude schopná :) Je to předvídatelné, ale vlastně mě to bavilo, ale děkuji - jednou stačilo :) ()

Reklama

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku milé prekvapenie, od ktorého som nečakal dokopy nič extra, no napokon to bol ľahký nadpriemer, aj keď samozrejme, kvôli tej klišovitej schéme sa to vyššie žiaľ nevytiahlo. Vkusná zápletka o falošnej identite, milé posolstvo, reflexie na rôzne filmy, a potešil aj príjemný humor s prirodzeným dôvtipom. Nina a Jimmy to zahrali obstojne, a vianočná atmosféra k tomu pridala príjemný punc. Keby nebola tá schématickosť taká citeľná, malo by to nábeh na 4*, no napokon sú to len tri (ale aj to je na tento žáner viac než dosť). ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ta oddechovka u které člověk může úplně vypnout. Už od začátku je jasné, jak to nakonec dopadne a poselství to neslo pěkné (i když klišé, které se v reálu málo komu poštěstí). Nevadilo mi ani to, že hlavní hrdina byl čínské národnosti, to už je teď asi prostě taková klasika nových filmů a seriálů, u Netflixu obzvlášť... ale sakra, museli tam dát herce, co vypadal, že ještě ani není plnoletý? Já si v traileru myslela, že je to nějaký teenager, co si z ní udělal srandu... a až u filmu mi došlo, že má jít o normálně dospělého chlapa. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama