Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantika, protože nejde o klasický příběh krásné holky, co potká krásného kluka a během Vánoc se dají dohromady a navždy budou spolu. Nina Dobrev sice plní roli krásné holky, ale její protějšek Jimmy O. Yang (Space Force) rozhodně neodškrtává klasické položky. Bavil jsem, párkrát to sice zaběhlo za hranici trapnosti, ale vcelku to fungovalo a Die Hard je zcela bez pochyb Vánoční film. Pro mě silnější tři a nevadilo by mi to někdy vidět znovu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné romantické komedie z USA to tady schytávají už léta (a stejně se na ně rozdavači odpadů, toužící po rozšíření své sbírky, dál dívají), takže mě nízké hodnocení nepřekvapuje. Tím spíš, když film kopíruje a prakticky těží z kdejakého (nejen) vánočního filmu a kromě požadavků, které s sebou nese doba, téměř nepřichází s ničím novým. Mně to, vnímám-li Love Hard jako jednorázové zpestření předvánočního období, nevadí. Kdyby ale mezi hlavní dvojicí byla špetka chemie, vůbec bych se nezlobila. Takhle je to prostě jen docela hezký film. Vánoční atmosféra ale naladěna, takže proč ne. 3,5* ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská si přes internet hledá chlapy akorát jí to nikdy nevyjde a tak aspoň o tom píše články do novin. Jednou si najde chlápka co si myslí, že je ten pravý a rozhodne se za ním dojet přijede tam a zjistí, že vypadá jinak než na fotce tak chce odejít, ale pak potká chlápka co vypadá jako původně ten na té fotce a chce ho sbalit mezitím se, ale vše zvrtne. Největší problém filmu je v kástingu  hlavní herečka je taková šedá myš jak se říká a ten kluk vypadá tak na 15 let a navíc se zde absolutně nehodí vypadá jak někdo kdo si odskočil ze Stiflerových party v Prci Prci Prcičkách dokonce tam i podobný kluk hrál , ale tenhle to není. Nebýt toho konce více jak 2 hvězdy bych nedal. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku milé prekvapenie, od ktorého som nečakal dokopy nič extra, no napokon to bol ľahký nadpriemer, aj keď samozrejme, kvôli tej klišovitej schéme sa to vyššie žiaľ nevytiahlo. Vkusná zápletka o falošnej identite, milé posolstvo, reflexie na rôzne filmy, a potešil aj príjemný humor s prirodzeným dôvtipom. Nina a Jimmy to zahrali obstojne, a vianočná atmosféra k tomu pridala príjemný punc. Keby nebola tá schématickosť taká citeľná, malo by to nábeh na 4*, no napokon sú to len tri (ale aj to je na tento žáner viac než dosť). ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Love Hard nenabídne nic novýho. Fakt. Ani trochu. Jedná se o tuctový příběh zasazený do vánočního období, ve kterém je plus, že hlavní hrdina na konci neprojde žádnou zázračnou proměnou (což je nešvar filmů, kde je do této role obsazena žena) a mínus chybějící chemie mezi oběma dvojicema z milostného trojúhelníku. Nicméně kulisy jsou příjemné, je to hezky natočené, zasmála jsem se hned několikrát a rozhodně to považuji za fajn vánoční film, který kvalitou předčí mnohé ostatní, které víc sází na kýč a bezmeznou romantiku. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama