Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Škoda že to jede podle zajeté šablony "všech těch amerických slaďáren." Ale jo. Ač teda mezi hlavními představiteli byla chemie nulová, pro potřeby filmů tohoto typu jsem ochotna přimhouřit oko. Příjemně se to sledovalo. Jen jsem naprčená za tu pitvořeninu oné scény z Lásky Nebeské! Na tu mi nešmatejte, jo?! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Milostná past vlivem seznamování přes internet v době vánočních svátků. No, tak to tímto znamená, že se v podstatě jedná o vánoční film pojednávající milostnou etudu o splnění svých snů. A ty se přece plní jedině o vánocích. Jedná se o produkci Netflixu, což znamená typický netflixovský rasový kodex. Ten je samozřejmě zachován, jen kupodivu byla porušena vlastní pravidla. A tak netflixovsky typické černošské obyvatelstvo bylo zaměněno za Asiaty, takže míchání ras je nyní v krapet odlišné režii. Příběh je jednoduchý jak facka. Podání inzerátu na seznámení, následuje odpověď, cesta za oním dotyčným a ejhle, on je to někdo jiný. On se jen za někoho jiného vydával. Ale no tak, vážně nikoho nenapadne co bude dál a jak to nakonec všechno skončí? ´Tvrdá láska´ v tom nejměkčím podání zářící úsměvy od ucha k uchu přeplněné romantických klišé, rozjařenosti, úcty a pokory. No jo. prostě vánoce, kde se mají všichni rádi a uctívají tradice, i kdyby se Santa Claus dostal do karantény kvůli pozitivnímu testu na Covid-19. Je to film svou atmosférou v podstatě stejný, jaké se vyráběly v produkci televizního kanálu Hallmark a tím je o tomto snímku už skutečně řečeno vše. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ta oddechovka u které člověk může úplně vypnout. Už od začátku je jasné, jak to nakonec dopadne a poselství to neslo pěkné (i když klišé, které se v reálu málo komu poštěstí). Nevadilo mi ani to, že hlavní hrdina byl čínské národnosti, to už je teď asi prostě taková klasika nových filmů a seriálů, u Netflixu obzvlášť... ale sakra, museli tam dát herce, co vypadal, že ještě ani není plnoletý? Já si v traileru myslela, že je to nějaký teenager, co si z ní udělal srandu... a až u filmu mi došlo, že má jít o normálně dospělého chlapa. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Všechno jsme to viděli milionkrát a často mnohem lépe, ale mně tahle romantická komedie prostě docela sedla - nenásilná, milá i docela vtipná. Romantické to až tak moc nebylo, chemie mezi ústřední dvojicí je opravdu nepravděpodobná, ale ve výsledku je to good-feeling movie a o to v tomto žánru jde přece především... ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno