Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprodejoví herci hrají v přiboudlém výprodejovém filmu, který asi muselo nějaké studio natočit povinně k Vánocům. Oba hlavní hrdinové jsou strašně nesympatičtí – ona rozmazlená vtěrka, on ulhaný trapák. Takže k sobě pasují, jak sob k ožralému dědu Mrázovi. Nečekejte vůbec nic, ale k pečení cukroví by se to snad snést dalo. ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ta oddechovka u které člověk může úplně vypnout. Už od začátku je jasné, jak to nakonec dopadne a poselství to neslo pěkné (i když klišé, které se v reálu málo komu poštěstí). Nevadilo mi ani to, že hlavní hrdina byl čínské národnosti, to už je teď asi prostě taková klasika nových filmů a seriálů, u Netflixu obzvlášť... ale sakra, museli tam dát herce, co vypadal, že ještě ani není plnoletý? Já si v traileru myslela, že je to nějaký teenager, co si z ní udělal srandu... a až u filmu mi došlo, že má jít o normálně dospělého chlapa. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie o atraktivní slečně, které se moc na seznamce nedaří a když to vypadá, že konečně našla toho pravého a rozhodne se jej překvapit na vánoce, tak je s šokem překvapena, že vidí někoho jiného ( malého číňana :D). Shodou okolností chlap, za kterého se vydával je jeho bratranec a tak pomůže slečně vysněnou lásku dobýt, ovšem jak to nakonec dopadne se dozvíte až ve filmu. Je to sympatické, s fajn postavami, občas slušným humorem a hezky film ubíhá. Takový ten Netflix chill, který neurazí, ale pozvedne náladu. 6/10. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama