Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Milostná past vlivem seznamování přes internet v době vánočních svátků. No, tak to tímto znamená, že se v podstatě jedná o vánoční film pojednávající milostnou etudu o splnění svých snů. A ty se přece plní jedině o vánocích. Jedná se o produkci Netflixu, což znamená typický netflixovský rasový kodex. Ten je samozřejmě zachován, jen kupodivu byla porušena vlastní pravidla. A tak netflixovsky typické černošské obyvatelstvo bylo zaměněno za Asiaty, takže míchání ras je nyní v krapet odlišné režii. Příběh je jednoduchý jak facka. Podání inzerátu na seznámení, následuje odpověď, cesta za oním dotyčným a ejhle, on je to někdo jiný. On se jen za někoho jiného vydával. Ale no tak, vážně nikoho nenapadne co bude dál a jak to nakonec všechno skončí? ´Tvrdá láska´ v tom nejměkčím podání zářící úsměvy od ucha k uchu přeplněné romantických klišé, rozjařenosti, úcty a pokory. No jo. prostě vánoce, kde se mají všichni rádi a uctívají tradice, i kdyby se Santa Claus dostal do karantény kvůli pozitivnímu testu na Covid-19. Je to film svou atmosférou v podstatě stejný, jaké se vyráběly v produkci televizního kanálu Hallmark a tím je o tomto snímku už skutečně řečeno vše. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Mám zrovínka po moc příjemné schůzce s kamarádkou z Kazachstánu, se kterou jsem se rovněž znám online a byť jsem ani já, ani ona o ničem nemlžili a ani se nejednalo o date, tak mi tento film neuvěřitelně sedl a bavil. Jsou to milionkrát ohrané scénáře, každopádně to nemusí nutně předznamenat špatný film a Love Hard je přesně tím čím chce být, milou vánoční komedií, která vám zvedne náladu, kopne Grinche do prdele a uštkne vás do srdce vánoční jiskrou - from Prague ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ta oddechovka u které člověk může úplně vypnout. Už od začátku je jasné, jak to nakonec dopadne a poselství to neslo pěkné (i když klišé, které se v reálu málo komu poštěstí). Nevadilo mi ani to, že hlavní hrdina byl čínské národnosti, to už je teď asi prostě taková klasika nových filmů a seriálů, u Netflixu obzvlášť... ale sakra, museli tam dát herce, co vypadal, že ještě ani není plnoletý? Já si v traileru myslela, že je to nějaký teenager, co si z ní udělal srandu... a až u filmu mi došlo, že má jít o normálně dospělého chlapa. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film o blbce, která vyrazila hledat vysněného partnera a našla (pochopila) samu sebe. I když u tohoto žánru člověk ví dopředu, jak to dopadne, stejně bylo zajímavé sledovat peripetie protagonistů. Snad si diváci z toho odnesou ponaučení, že fotka v seznamovací aplikaci charakter nedělá. A že je naprosto jednoduché být "navždy sama", když nedáte nikomu druhou šanci. Blbka musela dát tu druhou šanci nuceně a trvalo to strašně dlouhou stopáž, než pochopila, že vzhled není záruka ideálního vztahu. Jenom jsem nechápala to filmové "povinné" mísení asiatů a bělošek. Skoro to pak vypadalo, že hrdinka je k tomu všemu rasistka, když nechce toho trpaslíka s dívčím obličejem. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama