Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Universal Pictures hrdo uvádza prvú romantickú komédiu od veľkého amerického štúdia o dvoch gejoch, ktorí sa možno tak trochu pravdepodobne potácajú k láske. Možno. Obaja sú totiž veľmi zaneprázdnení. Od komika Billyho Eichnera prichádza inteligentná, srdečná romantická komédia Kamoši o hľadaní sexu, lásky a romantiky uprostred šialenstva. (Filmový festival inakosti)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Luke Macfarlane (Aaron) se přiznal, že překvapivě nerad cvičí břišní svaly, přestože ve filmu často předvádí své břišáky. Řekl: „Přiznám se, že cvičení břišních svalů je moje nejméně oblíbená činnost. Opravdu nerad cvičím břišní svaly. Je to nuda!“ Přesto po dobu natáčení dělal denně více než sto sklapovaček. (Johnny.ARN)
  • Po neúspěchu filmu v pokladnách kin (jeho výroba stála přibližně 22 milionů amerických dolarů, ale během premiérového víkendu vydělal pouhých 4,8 milionu dolarů, což je méně než polovina z předpokládaných 10 milionů dolarů) napsal scenárista a představitel hlavní role Billy Eichner 8. října 2022 na Twitteru své zklamání: „Takový je bohužel svět, ve kterém žijeme. I přes zářivé recenze, skvělé skóre na Rotten Tomatoes, A CinemaScore atd. se heterosexuální lidé, zejména v určitých částech země, na Bros prostě nedostavili. A to je zklamání, ale je to tak, jak to je.“ Podle režiséra Nicholase Stollera se podle údajů o odchodu z kina ukázalo, že diváky filmu jsou v drtivé většině gayové a bisexuální muži. (Johnny.ARN)
  • Luke Macfarlane (Aaron) prozradil, že během svých chlípných sexuálních scén s Billym Eichnerem (Bobby) neměl žádné zábrany. „Konkrétně jsme měli koordinátora intimity LGBT, takže jsme byli obeznámeni s jazykem, který může být trochu jiný. S Billym jsme se cítili opravdu pohodlně. Dali jsme si navzájem svolení, abychom do toho šli.“ Řekl, že byla jen jedna věc, kterou odmítl: „Byla chvíle, kdy Billy říkal, jestli bychom na sebe neměli plivnout. A já na to: ‚Ne! Ne!‘ Takže to bylo něco, co jsem se rozhodl nedělat.“ (Johnny.ARN)
  • Tento film si opakovaně dělá legraci z filmů společnosti Hallmark. Luke Macfarlane (Aaron) hrál ve 14 filmech společnosti Hallmark. (Johnny.ARN)
  • Snímek produkovaný společností Universal Pictures je historicky prvním velkým studiovým filmem, jehož kompletní obsazení se skládá z LGBTQ herců, a to i v heterosexuálních rolích. (Sinner.)

Reklama

Reklama