Reklama

Reklama

VOD (1)

Lehce psychotický detektiv Marco Palma je nejlepším řidičem policejního sboru. Ani on si ale neví rady s řadou ozbrojených loupeží spáchaných gangem motorizovaných zlodějů, kteří díky svým úžasným řidičským schopnostem a kaskadérským kouskům s přehledem unikají policii. Zatímco banditi jsou stále na útěku, Palmer je z případu odvolán na základě několika těžkých karambolů, z nichž jeden skončí smrtí jeho kolegy. Krátce nato je svým šéfem znovu najat, aby se pokusil proniknout do gangu a informoval oddělení o jeho další plánované loupeži. (Cinemax)

(více)

Recenze (15)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Perfektny film o autach, mladych jazdcoch na nich, film vznikol v Taliansku no a ja milujem talianske filmy. Tempo je vyborne, pribeh zaujme a nepusti, cosi mi hovori uz aj Maurizio Merli /Il Cinico, L´infame, Il Violento, Osamely Rozzlobeny Policista/. Scenu s Viaduktom treba vidiet, dost fajna scena. 92 % ()

Robbi 

všechny recenze uživatele

Neváhal bych film nazvat italským pokusem převést atmosféru rytířských klání do současné doby. Tedy do doby vzniku filmu. Nejde jen o elegantního šéfa bandy, mladého ambiciózního frajírka, který procitne až po smrti svého kolegy, a stárnoucího závodníka, který chce dát Marcově snaze trochu jiný rozměr. Jejich souboj není prázdnou honičkou, je to boj o čest a sílu osobnosti. Nelze ale zapomenout ani na úžasné, atypicky černé Ferrari "Flying Squad", vypiplané Citroëny DS 19 Docenovy bandy i všetečné policejní alfy. Kvalitní evropská ukázka automobilového žánru. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Polda pronasleduje zlocince v aute, ale ti mu ujedou. Dostane proto specialni vycvik, a vsechny je nakonec dohoni. K ruce ma Ferrari 250 GTE. A k tomu je tam spousta dalsich zajimavych aut, vcetne Capri...z toho lze rozumet, ze ve filmu tedy prevladaji automobilove honicky. Coz mne nevadi vubec. :-) 3+ ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Tento film ma neoslovil. Hlavný hrdina sa chová ako debil, je namyslený a nič nevie. Za to, že zabil kolegu, dostal Ferrari. Bol to veľmi chabý pokus o dobrý film. Naháňačky zaberajú veľa času, sú zbytočne naťahované a technicky aj zle natočené. Taktiež bol tu chabý scenár a nenašla sa jediná vec, vďaka ktorej by som na tento film nezabudol. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Výstižný název pro film, kde automobilové honičky jsou tím hlavním a že je na co se dívat! Merli bez knírku vypadá o 10 let mladší, méně vyzrálý a asi bych ho ani nepoznal nevědět, že to je on. Snad poprvé hrál jinou postavu než drsnýho komisaře a je to vážně sranda vidět ho v takové lehčí roli. Vtip filmu neschází. Hlavní padouch je inteligentní, šarmantní a sympatickej Frantík s téměř raně středověkým smyslem pro čest, kterej drží svoje slovo a pozná kdy vyhrál a kdy prohrál. Honičky nabízejí dost originálních momentek, ale film se naštěstí nenechal strhnout do vod pouhé akce. Na Itálii to má i konzistentní scénář, dobře napsané charaktery a solidní příběh. Na konci má člověk pocit, že to co prožívaly postavy, prožil s nima i on. Závěr divák odhadne dopředu, ale stejně je efektivní a nikdy na něj nezapomenu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Během uvedení filmu v kině byl film vysíláný v podvečer s jinou stopáží než ve večerních hodinách. V pozdějším čase byl film uváděn ve zkrácené verzi, kdy byla vypuštěna scény "výuky" na závodním okruhu, ač byla pro snímek zásadní. (ceskyhonza)

Reklama

Reklama