Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozehrané, kdy se u postav mění, kdo je oběť a kdo viník a nechybí i pro příběh dobře vymyšlený zvrat. Bohužel v druhé polovině začne uvěřitelně rozehraný příběh, přecházet do béčka, jak z německého seriálu, což podtrhují i nepřesvědčivé postavy, které mění polohy dle potřeby scénáře. Jako celek slušně natočený průměr s chybujícím scénářem. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Slaboch a psychopatka, navzájem si sebe zasloužili. Film kombinuje klasický klišé tohohle žánru "thriller s manželskou nevěrou" s občasnými totál wtf momenty: jako třeba když tam parta přátel griluje mrtvolu pár metrů od policajtů a nikdo nic netuší. Nebo třeba necítí ten příšernej smrad, co by se z toho linul. Herecky musim zmínit, že mi ta vepřová hlava přišla trochu prkenná. #šokujícízvraty (65%) ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

puvodne 4, ale pak se mi rozlezelo, kolik hlouposti tam vlastne je - predevsim ze strany policajtu (priklad bez spoileru, kdy prijedou a ani se nezeptaji, kde je zena, kdyz jim volala ona...jsou tam ale i dalsi veci). jinak to ma atmosferu, vtahne to a celkove je to fajn. ale u thrilleru, ktery jede v takto vaznem stylu, jsou ty policejni chyby do oci bijici a zpetne trochu iritujici ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takové Dánsko řízlé Španělskem a ve výsledku překvapivě ne až tak špatné, jak jsem čekal. Musím nesouhlasit s ostatními, kteří zde několikrát vyzvedávali neuvěřitelnost příběhu - mi to přijde vpohodě, má to občasnou napínavou atmosféru, prvky paranoie, nádech thrillerového vyšetřování a celkem nepředvídatelný děj. Herectví je ale průměrné a výsledný obraz a vyznění celého filmu stejně tak -dobře se na to dívá, zabaví a vtáhne, ale světový zázrak to bohužel není. I tak ale převládají pozitivní pocity. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama