Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

bourec 

všechny recenze uživatele

Po čertu nesympatický obsazení udělalo tomuhle filmu v mých očích doslova medvědí službu. Nesympatická manželka. Trochu klon Naomi Rapace. Manžel. Nerozhodnej, uťáplej. Bylo vidět že to točí žena. Bez koulí, bez napětí. A navíc pořád s ženskou převahou. Natočený televizně. Podprůměr. Odkoukáno s obrovským sebezapřením. 30%. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Človek je ako zviera. Keď je zahnaný do kúta a nemá kam ujsť, zaútočí..." Konečne prišiel na netflix film, ktorý sa oplatí pozrieť a Dáni opäť potvrdili svoju povesť kvalitných filmárov. Iba nedávno ma potešili veľmi dobrým filmom Bombardovanie a už je tu veľmi vydarený psycho thriller. Atmosféra je úžasná, film vás v pohode vtiahne, pretože herecké výkony sú výborné. Napätie je v niektorých momentoch až neznesiteľné, nestáva sa mi často, aby som hltal každú scénu a nedočkavo čakal čo bude nasledovať. Možno to s blížiacim sa záverom trošku prekombinovali, ale pri pomyslení, koľko často nelogických zvratov ponúka bežná holywoodska produkcia musím uznať, že je tento dánsky thriller veľmi vydarený a skvelá voľba na večer vo dvojici.  Hlavný herecký predstaviteľ mi rozhodne nepripadal ako rodený Dán, ale do role skvele zapadol a rodenému Iráčanovi i režisérke skláňam poklonu. 80%. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Když si ženatý chlápek v krizi středního věku nabrnkne o generaci mladší roštěnku, koleduje si o malér. Dotyčná si ho totiž časem začne nárokovat čím dál tím víc, zatímco podváděná manželka nemá pro jeho druhou mízu pražádné pochopení. Náš hrdina je tak časem oběma dámama uveden do bezvýchodné situace, kterou se rozhodne vyřešit vraždou. Dánové tahle dramata, která diváka naprosto pohltí, prostě umí. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příběh dlouholetého manželského páru mě vtáhnul a nepustil, tentokrát se o to postarala Sonja Richterová, hrála jak o život.. Byla jsem nesmírně zvědavá, jak se vyřeší situace kolem milenky a vraždy na silnici.. Líbil se mi také Mikael Birkkjær a to zejména v roli otce, který vede svou dceru k oltáři a snaží se jí předat něco ze svých životních zkušeností.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy, bavilo mě to.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama