Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci snímok s parádnou atmosférou, ktorú vedia navodiť len Severania. Málo predvídateľný sled udalostí pri milostnom trojuholníku, kde sa každý, aby dosiahol svoje, zájde až za hranice „normálneho“. Herca Dara Salima môžem, nesklamal ma opäť, Sonja Richter mi až tak nesedela, najmä vo vypätých situáciách. Je to film dvoch polovíc, kde najmä v druhej naberú veci rýchlejší spád a dosť nereálne zvraty, treba to brať s nadhľadom. Je to ako z rýchlika a mierne nedotiahnuté, vytráca sa aj atmosféra, no stále je to nadpriemer. Mňa to bavilo, pokojne by som si to pozrel znovu. ()

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku klasické nevěrnické krimi, které se ovšem v houstnoucí atmosféře překlopí do mrazivého thrilleru, který stírá hranice mezi tím, kdo je oběť a kdo zločinec. Solidně vymyšlené, zručně natočené a především plné neočekávaných zvratů, které dokonale hatily snahu předvídat. Herecky bez problémů a jestliže mi Dar Salim občas připadal poněkud nevýrazný, dokonale ho zastoupila naprosto famózní Sonja Richter. 85% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mimořádně natočený thriller o milostném trojúhelníku. Způsob vyprávění ihned vtáhne do děje a množství zvratů diváka zaručeně a nejednou šokuje. Na podobný typ filmů příliš často nekoukám, ale nyní jsem byl skutečně ohromen. Celkové znění navíc velice připomíná slavné dílo z roku 2014 (Zmizelá), ale tato Dánska verze se mi líbila snad ještě více. 89% PS: Doporučuji se obloukem vyhnout Netflixovské dabované verzi, neboť takto monotónní až strojově vykládaná čeština, ale i angličtina kazí dojem ze skvělých hereckých výkonů. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Severské filmy, zejména kriminálky jsou prostě boží a Šťastně až do smrti není výjimkou. Zpočátku se tento film sice tváří jako klasický krimithriller, ale ve chvíli, kdy dojde k zvratu, tak se jedná o výjimečný počin. Sonja Richter je v roli vyšinutého magora skvělá a i ostatní herci jsou bezva. Překvapuje mě, že jsem ještě stále překvapen, když se mi filmy z Dánska, Norska, Švédska nebo Finska líbí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama