Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příběh dlouholetého manželského páru mě vtáhnul a nepustil, tentokrát se o to postarala Sonja Richterová, hrála jak o život.. Byla jsem nesmírně zvědavá, jak se vyřeší situace kolem milenky a vraždy na silnici.. Líbil se mi také Mikael Birkkjær a to zejména v roli otce, který vede svou dceru k oltáři a snaží se jí předat něco ze svých životních zkušeností.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy, bavilo mě to.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozehrané, kdy se u postav mění, kdo je oběť a kdo viník a nechybí i pro příběh dobře vymyšlený zvrat. Bohužel v druhé polovině začne uvěřitelně rozehraný příběh, přecházet do béčka, jak z německého seriálu, což podtrhují i nepřesvědčivé postavy, které mění polohy dle potřeby scénáře. Jako celek slušně natočený průměr s chybujícím scénářem. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Budu ti věrným manželem/manželkou po všechen čas, v dobrém i ve zlém, ve zdraví i nemoci, v bohatství i chudobě, dokud nás smrt nerozdělí...Pro tenhle film zcela výstižný. Seveřani tohle prostě umí. Kærlighed for voksne je dánskej parádní drama/thriller. Má to atmosféru a je to napínavý až do samotnýho konce. Čemuž samozřejmě dopomohlo pár vydařených zvratů. Za mě se povedlo i herecký obsazení. Nemám problém s udělením 4 hvězd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „LÁSKA ZABÍJÍ…“   Příběh z manželskýho života… Je parádní, jak si s náma tvůrci hrajou. Dělaj jakože je všechno jasný… a pak hoděj zvrat a všechno chytá jinej level. A kecal bych, kdybych napsal, že nejsem napnutej a zvědavej, jak tohle všechno dopadne. Na závěr jen konstatování – aby na Netflix přibylo něco pořádnýho, musí to udělat Dánové.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Anna Ekberg, neznám.  2.) Přemejšlím, jak stmelit manželství.  ///  Thx za titule „Veronika Šnyrychová“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takové Dánsko řízlé Španělskem a ve výsledku překvapivě ne až tak špatné, jak jsem čekal. Musím nesouhlasit s ostatními, kteří zde několikrát vyzvedávali neuvěřitelnost příběhu - mi to přijde vpohodě, má to občasnou napínavou atmosféru, prvky paranoie, nádech thrillerového vyšetřování a celkem nepředvídatelný děj. Herectví je ale průměrné a výsledný obraz a vyznění celého filmu stejně tak -dobře se na to dívá, zabaví a vtáhne, ale světový zázrak to bohužel není. I tak ale převládají pozitivní pocity. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama