Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo brutální. Manželé evidentně hrají hru o tom kdo je vetší magor. OK chladná logika a kalkul vyhrává nad emocemi, ale nevěřím tomu, že by toho některý pár byl v reálnu schopen. Jen by mě zajímalo jestli potom opravdu žili šťastně až do smrti. Podívaná to, ale byla zajímavá. Hodnocení: 80/100. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mimořádně natočený thriller o milostném trojúhelníku. Způsob vyprávění ihned vtáhne do děje a množství zvratů diváka zaručeně a nejednou šokuje. Na podobný typ filmů příliš často nekoukám, ale nyní jsem byl skutečně ohromen. Celkové znění navíc velice připomíná slavné dílo z roku 2014 (Zmizelá), ale tato Dánska verze se mi líbila snad ještě více. 89% PS: Doporučuji se obloukem vyhnout Netflixovské dabované verzi, neboť takto monotónní až strojově vykládaná čeština, ale i angličtina kazí dojem ze skvělých hereckých výkonů. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu říct? Mě to bavilo. Hodně mě to bavilo. Snímek začal stejně jako spousta jiných záležitostí s manželským trojúhelníkem, ale s tím, jak šel děj kupředu, se měnil v něco úplně jiného. Postupně vycházelo najevo, že se mnou měli tvůrci úplně jiné plány; vzali mě na exkurzi do temných zákoutí manželského a milostného života. Na to, že nešlo o žádný typický, drsný thriller, obsahoval film několik opravdu mrazivých momentů a musel jsem ocenit i ten fakt, že byl pro mě děj nepředvídatelný. Tedy, v hrubých obrysech bych to trefil, ale s detaily si tvůrci moc hezky pohráli. Taky mě mocně pobavilo, kdo, komu, a za jakých okolností tento příběh vyprávěl. Abych to zkrátil; film se mi líbil, bavil mě a vyloženě se mi trefil do chuti i nálady. / Poučení: Vytočíš houslistku a šmytec. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Kto má rád filmy, kde sa scenárista hrá s divákom, tak ten si do istej miery príde na svoje. Nemá to síce žiadne prevratné zvraty, ale je to nepredvídatelné (ako to už býva pri psychopatických poruchách). Herci (tí dvaja v hlavných úlohách) to museli vedieť odohrať aj psychologicky, aby sme vedeli ako sa práve cítia, čo si myslia a čo práve prežívajú. A to ma celkom bavilo. No veľa krát som mal pocit, že režisérovi chýba ešte nejaká tá prax. Niektoré scény, hlavne tie s policajtom mi prišli ako z iného, gýčového, televízneho filmu. 65%. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Zvraty, který překvapí. Dánové se toho nebojí a nějaký cukrlinky se šťastným koncem nečekejte. Tento typ žánru, který klidně může být skoro celý natočen b domě mám menší slabost. Zde se to ještě vypráví, což je trochu změna,e příběh tak jako tak běží v solidním tempu.Dar Salim je sice občas be face mimice ledový,ale možná právě to někomu může vyhovovat pro tu roli. Je to mírně řečeno nadsazené, až takové nereálné, který diky zvratům vymaže vůbec smysl, ale i tak paráda.85% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama