Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Loving Adults" hodnotím veľmi pozitívne. Tento krimi thriller začne niekde a skončí úplne kdesi inde. To je pre mňa fascinujúce. Ako môžem začať sledovať film s tým, že mi je náš hlavný hrdina vyslovene nesympatický a som len zvedavý čo sa vlastne odohralo a skončím s pocitom, že mi je ho strašne ľúto. To je niečo, čo som zažil naposledy asi pri sledovaní "Gone Girl". Čo je asi aj film, ku ktorému by som to asi najlepšie mohol prirovnať. Atmosférou, zvratmi aj celkovým spracovaním. To napätie sa tu dá krájať a konflikt oboch manželov je veľmi dobre spracovaný. Nechcem ale prezrádzať veľa, lebo to by som už išiel do veľkého spoiler teritória. Takže tomuto sa radšej vyhnem. Môžem len povedať, že obaja manželia podali skvelé herecké výkony, spôsob akým je príbeh rozprávaný je podľa mňa super. Ak máte radi krimi thrillery, tak tento film určite nevynechajte. Bola by to škoda. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Spoiler. "Šťastně" až do smrti se nejdřív jevilo jako rodinné drama. Počátečních 20 minut mi nebylo vůbec po chuti a vážně jsem uvažovala o vypnutí. Naštěstí se ale film překlopil do příjemného a temného krimi. Manželka s psychopatickou jiskrou v oku se hezky vybarvila. Stejně tak její podpantoflácký a hloupý muž. Pro mě osobně skončil film dost depresivně. Nejen svatbou, která je dle mého něco naprosto zbytečného, ale i pokračováním ve společném životě dvou hlavních postav. Film mi hodně připomínal klasické španělské krimi, kde nic není tak, jak se zdá. Atmosféra fajn, herecké výkony fajn, zápletka fajn. Nijak zvlášť mě to ani neuchvátilo. Možná by se na konci hodil nějaký super plot twist. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama