Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příběh dlouholetého manželského páru mě vtáhnul a nepustil, tentokrát se o to postarala Sonja Richterová, hrála jak o život.. Byla jsem nesmírně zvědavá, jak se vyřeší situace kolem milenky a vraždy na silnici.. Líbil se mi také Mikael Birkkjær a to zejména v roli otce, který vede svou dceru k oltáři a snaží se jí předat něco ze svých životních zkušeností.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy, bavilo mě to.. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mimořádně natočený thriller o milostném trojúhelníku. Způsob vyprávění ihned vtáhne do děje a množství zvratů diváka zaručeně a nejednou šokuje. Na podobný typ filmů příliš často nekoukám, ale nyní jsem byl skutečně ohromen. Celkové znění navíc velice připomíná slavné dílo z roku 2014 (Zmizelá), ale tato Dánska verze se mi líbila snad ještě více. 89% PS: Doporučuji se obloukem vyhnout Netflixovské dabované verzi, neboť takto monotónní až strojově vykládaná čeština, ale i angličtina kazí dojem ze skvělých hereckých výkonů. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tenhle film stažený už delší dobu a oddaloval jsem ho, jak mohl. To téma nevěry a zbavení se partnera, toho se točí strašně moc, akorát stokrát jinak. Hodnocení tady mě nakonec přemluvilo pustit si to. Žádný překvapení se nekonalo, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Ve filmu je strašně málo scén, který by se něčím vymykaly od jinejch snímků na podobný téma. Na jedno podívání - 50%. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tvůrci nevypomáhali různými berličkami jako přejetí jiné ženy a raději dvakrát, protože zrovna v ten den se manželka rozhodla trasu změnit a na stejné trase se objeví její "dvojnice", podivný přesun manželky z hotelu až do domu své rivalky a další, tak by mohlo jít o větší kvalitu. Finále bylo až stupidní, z policistů opět udělali jelita (jen si zkuste uvědomit, jaký smrad by se šířil). Za podívání to stojí, hlavně herec, hrající manžela, je dost dobrý, ale na film si už za pár měsíců nevzpomenu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama