Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Od skvělých a bravurně natočených filmů Žena v kleci, Zabijáci a Vzkaz v lahvi a vlastně obecně od filmů, kde se motá Nikolaj Lie Kaas jsem asi neviděl kvalitní severskou kriminiálku. Tak konečně teď. Parádní stylová kriminálka s naprosto famózně hnusnou Sonjou Richter v hlavní roli. Film je ve svém gradování už trošičku přetažený za vlasy, pořád to ale Dáni zvládají většinou s grácií sobě vlastní, narozdíl od svých západních kolegů. Milovníkům studených a drsných psychologických krimi mohu jen vřele doporučit.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku klasické nevěrnické krimi, které se ovšem v houstnoucí atmosféře překlopí do mrazivého thrilleru, který stírá hranice mezi tím, kdo je oběť a kdo zločinec. Solidně vymyšlené, zručně natočené a především plné neočekávaných zvratů, které dokonale hatily snahu předvídat. Herecky bez problémů a jestliže mi Dar Salim občas připadal poněkud nevýrazný, dokonale ho zastoupila naprosto famózní Sonja Richter. 85% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takové Dánsko řízlé Španělskem a ve výsledku překvapivě ne až tak špatné, jak jsem čekal. Musím nesouhlasit s ostatními, kteří zde několikrát vyzvedávali neuvěřitelnost příběhu - mi to přijde vpohodě, má to občasnou napínavou atmosféru, prvky paranoie, nádech thrillerového vyšetřování a celkem nepředvídatelný děj. Herectví je ale průměrné a výsledný obraz a vyznění celého filmu stejně tak -dobře se na to dívá, zabaví a vtáhne, ale světový zázrak to bohužel není. I tak ale převládají pozitivní pocity. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Človek je ako zviera. Keď je zahnaný do kúta a nemá kam ujsť, zaútočí..." Konečne prišiel na netflix film, ktorý sa oplatí pozrieť a Dáni opäť potvrdili svoju povesť kvalitných filmárov. Iba nedávno ma potešili veľmi dobrým filmom Bombardovanie a už je tu veľmi vydarený psycho thriller. Atmosféra je úžasná, film vás v pohode vtiahne, pretože herecké výkony sú výborné. Napätie je v niektorých momentoch až neznesiteľné, nestáva sa mi často, aby som hltal každú scénu a nedočkavo čakal čo bude nasledovať. Možno to s blížiacim sa záverom trošku prekombinovali, ale pri pomyslení, koľko často nelogických zvratov ponúka bežná holywoodska produkcia musím uznať, že je tento dánsky thriller veľmi vydarený a skvelá voľba na večer vo dvojici.  Hlavný herecký predstaviteľ mi rozhodne nepripadal ako rodený Dán, ale do role skvele zapadol a rodenému Iráčanovi i režisérke skláňam poklonu. 80%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti působí zpočátku tak nějak obyčejně, jako klasické manželské drama, postupně se ale rozjede v zajímavý thriller s krimi prvky, který má hned několik zajímavých zvratů a situací. Atmosféra je místy velice povedená, dalo by se říct, že napínavá až mrazivá. Herci, byť pro mě zcela neznámí, jsou vcelku fajn, pozitivně lze ohodnotit také technickou stránku filmu. Příběh je poutavý, občas jsem však měl problém s realističností určitých momentů, tempo je v určitých chvílích dost vlasžné, nepotěšil mě ani slabší závěr. Rozhodně se ale jedná o to lepší, co Netflix v loňském roce vyprodukoval. 7/10. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama