Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už en kvůli tomu, že sem celkem dlouho neviděl novej cele film, tak dám 5 hvězdiček. A taky trochu kvůli tomu, že se tenhle filmek fakt vydařil. Celkově musím říct, že obdivuju severskou kináž, a obzvlᚍ jejich napínavá kousky. Tohle je rozhodně jeden z nich. NApětí bys mohl v klidu nakrájet no a co se týče příběhu, tak taky skvěle promáknutej. Z tý jeho manželky šel vopravdickej strach... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti působí zpočátku tak nějak obyčejně, jako klasické manželské drama, postupně se ale rozjede v zajímavý thriller s krimi prvky, který má hned několik zajímavých zvratů a situací. Atmosféra je místy velice povedená, dalo by se říct, že napínavá až mrazivá. Herci, byť pro mě zcela neznámí, jsou vcelku fajn, pozitivně lze ohodnotit také technickou stránku filmu. Příběh je poutavý, občas jsem však měl problém s realističností určitých momentů, tempo je v určitých chvílích dost vlasžné, nepotěšil mě ani slabší závěr. Rozhodně se ale jedná o to lepší, co Netflix v loňském roce vyprodukoval. 7/10. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Co se ze začátku tváří spíš jako vztahový drámo o nevěře, se postupem času změní v sympatickej krimi thriller s prvakama černý komedie, kde nic neni tak, jak na první pohled vypadá. Různejma twistama pak navíc příběh s blížícim se finále sympaticky graduje. Chtělo by se říct, že neni pořádně komu fandit, nicméně postupem času asi každej vezme toho záletníka na milost a občas ho možná bude někomu i líto. Potěší i závěr, kde je pěkně vypointovaná pozice vypravěče (komu a proč příběh vypráví). Solidní dramaturgii navíc ještě doplňujou fajn herecký výkony, depresivnější atmosféra severskejch bijáků nebo kvalitní filmařina. Očekával jsem spíš lepší průměr, ale nakonec jsem dostal žánrovej nadprůměr, takže ve výsledku milý překvapení za čtyři jistý hvězdy. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci snímok s parádnou atmosférou, ktorú vedia navodiť len Severania. Málo predvídateľný sled udalostí pri milostnom trojuholníku, kde sa každý, aby dosiahol svoje, zájde až za hranice „normálneho“. Herca Dara Salima môžem, nesklamal ma opäť, Sonja Richter mi až tak nesedela, najmä vo vypätých situáciách. Je to film dvoch polovíc, kde najmä v druhej naberú veci rýchlejší spád a dosť nereálne zvraty, treba to brať s nadhľadom. Je to ako z rýchlika a mierne nedotiahnuté, vytráca sa aj atmosféra, no stále je to nadpriemer. Mňa to bavilo, pokojne by som si to pozrel znovu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Budu ti věrným manželem/manželkou po všechen čas, v dobrém i ve zlém, ve zdraví i nemoci, v bohatství i chudobě, dokud nás smrt nerozdělí...Pro tenhle film zcela výstižný. Seveřani tohle prostě umí. Kærlighed for voksne je dánskej parádní drama/thriller. Má to atmosféru a je to napínavý až do samotnýho konce. Čemuž samozřejmě dopomohlo pár vydařených zvratů. Za mě se povedlo i herecký obsazení. Nemám problém s udělením 4 hvězd. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama