Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Dvakrát nebo třikrát jsem se zasmála Anička Kadeřávková tu pipinku hraje skvěle) a zbytek filmu se pronudila, občas i trochu otrávená trapností snímku jsem měla tendence podřimovat. A jako je hezký, že jsme světoví, že pár postav nemluví česky, ale třeba můj muž, antitalent na jazyky, tak přišel o soustředěnost a návaznost některých dějových linek. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nemám slov, už nič horšie som ani nemohla vidieť. Lacná napodobenina sexu v meste? Alebo co to bolo ? Jedna hviezda za snahu niečo tak hlúpe vôbec natočiť. Určite sa snažili a čakali od toho len to dobré....ale nie nie.... slovenskí herci rozpravajuci po česky, alebo naopak, hrozne predabovani......nie nie nie.... ()

Reklama

BlackDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak asi takto vyzerá filmové peklo :-) Zoberte opozerané tváre, zaklincujte to Vašutom, pekne to nasvieťte, natočte a potom v strižni povyberajte pekné obrázky a jebať pritom na nejaký dej - a máte tento brutálny ale fakt brutálny shit. Toto je ešte horšie ako filmy od Evity /a to už je fakt ultranízky level/. Herci, ktorí v tejto plytkosti hrali by mali byť doživotne vylúčení z divadiel v ktorých hrajú - za stratu umeleckého úsudku. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přestože je film Šťastný nový rok 2 doslova obsypán pozlátkem luxusu, který je na hony vzdáleny běžným lidem (zapůjčená jachta, zpěvák apod.), stejně si myslím, že v porovnání s úvodním snímkem dopadl lépe. Nacházejí se zde vtipné situace, které pobaví samy o sobě. Souvislý děj totiž film nemá. Sledujeme přípravy, rozlučku a nápravy starých křivd a rodinných roztržek. Příliš mnoho té srandy ale nečekejte. A o romantice také nemůže být řeč. Pokud ovšem nepovažujete za romantiku seznámení Gabriely Marcinkové s pohledným účinkujícím v baru a následné vyplakání se mu na rameni. Podobné je to i s Antónií Liškovou, jež se zřejmě rozhoduje mezi chlapy podle toho, který míň chrápe. Vše je podřízeno místu příběhu. Krom klasických cizojazyčných herců zde tak trochu poznáváme i kulturu Chorvatska. Nebo snad Slovinska? Neměly v tom jasno hlavní postavy natožpak divák. Podobně nešťastné bylo nevytvoření titulků u jazykově odlišných konverzací. Tím víc, když ne všechno je přeloženo nějakou postavou jiné. I tohle by přitom mohlo působit úsměvně, když divák ví o čem cizinec mluví víc než Čech nebo Slovák. Místu natáčení pak byla přizpůsobena i hudba a závěrečný taneček, který při vší úctě byl vlastně to nejlepší na filmu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prvním dílem jsem načal kino-sezónu 2020 a tím druhým jsem naopak zakončil rok 2021. Kvalitativně mi přišly oba filmy srovnatelné, přičemž i u dvojky nesmí člověk očekávat moc a nebude zklamaný. Ze zasněžených hor se děj přesunul do slunného Chorvatska, což byla rozhodně dobrá volba, a vedle starých charakterů přibylo i několik nových postav, z nichž mě nejvíce pobavil opilý Ital, zatímco Vajda s Havlovou mi přišli spíše do počtu - škoda. Nejedna humorná scéna se střídá s nejedním hloupoučkým až lehce trapným momentem - sklerotický otec Maštalír oproti jedničce už spíše přehrával - přesto se však jedná o pohodový a nenáročný snímek, který i přes opětovně nepasující dabing vyloženě neurazí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama