Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Patrně o chlup lepší než první film. Už jen díky tomu, že tu není Prachař. Na druhou stranu příběh Bartošky a Vašáryové se minule uzavřel, takže tady fungují už vyloženě jen jako stafáž, aby se mohlo říkat, že se vrátili (téměř) všichni z jedničky. Holky tentokrát řeší svý příšernosti v Chorvatsku. Nejsou tu tedy hory a alespoň náznak vánoční atmosféry. Na druhou stranu je tu občas scéna, která je tak pitomá, že mě donutila se usmát (spadlý mobil do moře, vedle paddleboardisty, toho to vyděsí a spadne do vody - tohle je nejvtipnější scéna filmu, jo až tak je to špatný). Jednička ale neměla ani tohle, ani pitomou scénu, u který by se divák mohl zasmát nějaký kravině, jakože někdo někam spadne. Jestli má být Jakub Kroner zástupce nastupující generace českých režisérů, tak ať se sbalí i s maminkou a jdou...nejlépe do Ruska. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pokračování slovensko-české komedie se přesunulo do Chorvatska, aby nový rok oslavilo svatbou uprostřed léta. Začnu pozitivy: 1) bohaté sympatické obsazení ( dokonce nakonec i Vašut ) 2) lokace - reklama na Chorvatsko 3) luxusní auta, bejváky, dokonce jachta - produkční maximum ( díky product placementu ) témeř na úrovni polských bijáků. No a pak je tu ta čistě filmová část - naprosto o ničem. Něco tak nevtipného, iritujícího, trapného, snaha o umělé ždímání citů na suché podlaze. Opravdu špatný neadekvátní k vynaloženým prostředkům a potenciálu. PS: Druhou hvězdu dávám za ten finální tanec alá Milionář z chatrče - to byl první a poslední moment, který mne upřímně pobavil. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie rovnomennej komédie spred 3 rokoch, ktorú som si ja osobne celkom užil. Tento snímok už len rozvíja a nejakým spôsobom dopĺňa dej, aj keď kvalitatívne je to posun smerom dole. Mení sa prostredie a dejová linka, ale problémy, starosti, bizarné a miestami trápne situácie ostávajú veľmi podobné. Po druhýkrát to už ale trošku viac nudí. 50 % ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nemám slov, už nič horšie som ani nemohla vidieť. Lacná napodobenina sexu v meste? Alebo co to bolo ? Jedna hviezda za snahu niečo tak hlúpe vôbec natočiť. Určite sa snažili a čakali od toho len to dobré....ale nie nie.... slovenskí herci rozpravajuci po česky, alebo naopak, hrozne predabovani......nie nie nie.... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akože tu sa vôbec nemusíme ojebávať v tom, že toto bolo kvalitné hovno. Jednotka oproti dvojke je umelecké dielo a komédia roka. Nezmyselné scény, dronshoty bez pointy, mrte ilustrákov, vtipy len s nadávkami a hotel, z ktorého nebolo ukázané skoro nič. Lišková sa snažila, ťahala to tam, ale čo z toho, keď zvyšok si len prišiel užiť dovolenku? Bez chémie, bez vtipu, bez emócie. V kine by som to už vážne nedal. Stačilo, nepokračujme v tejto sérií, už nikdy! 1 z 5 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama