Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neurážející romantika, kde bylo na můj vkus příliš písniček. Herci jsou docela fajn a nenudil jsem se. Jen to tak nějak nemá čím překvapit a dech vám to taky nevyrazí. Konec byl příjemně romantickej, useknutej ve správnou chvíli, i když jsem se neubránil škodolibé myšlence, jak dlouho jim to asi vydží. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mno, jak začít? Všude samé čtyřky, kam se podívám a zase se po čase citím poněkud nepatřičně. Což se dá na druhou stranu v poklidu zvládnout. Působilo to na mě celé dost nevyváženě, nemůžu si pomoct a hlavní herecká dvojka mi také vůbec nesedla. Kdyby to byla epizoda z jednoho seriálu, ihned zapomenu, ale tohle se tváří, jako normální film, který i přes poměrně vysoké hodnocení nejsem schopen výše bodově akceptovat. Snad někdy jindy, bez Zoe a Michaela. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Najít dnes americký romantický film, jenž by nebyl jen přehlídkou okoukaných herců, kteří by bez tohoto žánru nejspíš byli na ulici, či jen hromadou klišé, je vcelku těžké. Proto člověk musí pohledat mezi více indie záležitostmi. In Your Eyes je pravděpodobně to nejlepší, co žánr romantické komedie/drama může v posledních letech nabídnout. Sympatická dvojice, kterou nemáte před očima v každem druhém filmu, příjemný soundtrack, originální nápad a především úsměv na tváři. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Toto, že napísal tvorca Avengers, holy shit!!! Výborný nápad, ktorý vďaka zbabranej réžii mohol pôsobiť kŕčovito až trapne - nestalo sa (hoci tá "kriminálna rovina" bola na hrane)! Zoe "Ruby Sparks" Kazan je sympatacka a jej "Spriaznená Duša" detto, chémia fungovala. Veľmi príjemný, vtipný a romantický film, na ktorý sa dobre pozerá a kde človek s postavami aj "žije" (aspoň starý romantik a empatik jojinecko žil:))) ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, hudba slušná, no, dál tak nějak tápu. Telepatické propojení v hlavě musí být úžasná, leč někdy též na palici věc. Nikde chvilka soukromí, pokud nehrajeme předem daná pravidla. Tak si tak jdu po ulici a výborně se bavím s kámošem, který není vidět a tudíž není divu, že mě můj milující (možná) choť šoupne do blázince. Jo, to se dalo čekat...Neurazí, nenadchne, výš s bodovým hodnocením nejdu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama