Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Takhle to mají mazlíčci rádi... Tenhle žánr miluju, tohle podobenství lásky přes smartphone se povedlo. Nechci na tom hledat hnídy, bylo jich tam dost, hodnocení snižuji za scény, které už mi přišly přepjaté (jeho rande, její charitativní večírek- i když zamilovaní lidé dělávají podobně šílené věci, bráchové darebáci, kteří se za žádnou cenu nedokázali vzdát kumpána...). Sex na dálku byl rajcovní, byť osobně na Zoe Kasdan nacházím stopy krásy jen velmi obtížně a bez scénáristické dopomoci by se mi to nejspíš vůbec nepovedlo. Z nejakého důvodu mi to hodně evokovalo Jinou Zemi. Snad proto, že u obojího člověk ihned ví, že je to přes čáru. Nic pro racionální osoby. Tou já ale naštestí nejsem. Jsem ochoten přistoupit na podobnou hru. A tentokrát ani trochu nelituju. Jestli něčeho lituju, pak toho, že pod tím nejsou podepsaní čeští tvůrci. Tohle byl krásnej biják za 5 prstů. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Jak jsem říkal že Zoe Kazan je nejsympatičtější v zrzavé verzi z Ruby Sparks, tak už to neplatí. A nebo je prostě kouzelná pokaždé, s tím jejím okatým kukučem se spoustou vlasů. Jak už to ve sci-fi námětech z new wave bývá, samotný fantaskní prvek slouží čistě jako katalyzátor děje a v racionálním rozboru neobstojí. Což není nic proti ničemu. Příběh krásně odsýpá, chemie mezi osudem svázanou dvojicí funguje a emocí je dost a dost. Kdyby scenárista napsal i nějaký udržitelnější konec, tak by to bylo za plný počet. Film objektivně tak kvalitní není, ale dobrou náladu šíří s takovým nadšením, že bych mu ho i dal. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, hudba slušná, no, dál tak nějak tápu. Telepatické propojení v hlavě musí být úžasná, leč někdy též na palici věc. Nikde chvilka soukromí, pokud nehrajeme předem daná pravidla. Tak si tak jdu po ulici a výborně se bavím s kámošem, který není vidět a tudíž není divu, že mě můj milující (možná) choť šoupne do blázince. Jo, to se dalo čekat...Neurazí, nenadchne, výš s bodovým hodnocením nejdu. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Nádherná netradiční romanťárna stříklá scifíčkem s odzbrojující hlavní dvojkou, která celý ten netradiční filmek svým ryzím herectvím prosvítila. Hlavně Zoe Kazan to zahrála úžasně, působí dojmem holky od vedle, která člověka rozesměje když smutní a je tam pro něho když to potřebuje. Její projev je přirozený a sympatický a vyzařuje z ní obrovské vnitřní charisma, které z ní dělá nádhernou a přitažlivou ženskou i když podle tradičních měřítek krásy by se nedostala ani do nějaké venkovské soutěže krásy :-) Ale i Michael svému hrdinovi propůjčil dostatek charisma a srdce a já jim tu netradiční romanci a sbližování opravdu baštil.....taky která romantická duše by nevěřila, že tam někde má svou spřízněnou dušičku :-) To vše doplněno krásnou hudbou dokreslilo kouzelný oddechový snímek a taky to střídání těch dvou naprosto rozdílných scenérií, vyprahlé Nové Mexiko kontra zasněžený New Hampshire....skvostné. ".....běž se podívat do zrcadla...no ano Ty, však ty víš že myslím Tebe...proč? Protože Tě chci konečně poznat...nemůžeš?...... že nejsi ještě upravená....no čí je to asi vina ty lenoško....tak šup šup, nevymlouvat se a k zrcadlu, hned!" :-))) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama