Reklama

Reklama

Šoumen krokodýl

  • USA Lyle, Lyle, Crocodile (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se rodina Primmů přestěhuje do New Yorku, jejich syn Josh se snaží zvyknout si na novou školu i přátele. Vše se změní od okamžiku, kdy Josh objeví Lylea – zpívajícího krokodýla, který miluje koupele, kaviár a dobrou hudbu – v podkroví jejich nového domova. Chlapec a krokodýl se velmi rychle spřátelí, když ale Lyleovu existenci začne ohrožovat zlý soused pan Grumps, Primmovi se musí spojit s Lyleovým charismatickým majitelem Hectorem P. Valentim, aby ukázali světu, že rodina může vzniknout na nejneočekávanějších místech, a že na velkém zpívajícím krokodýlovi s ještě větší osobností není nic špatného. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (42)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Hector sa snaží presadiť v show biznise za pomoci hanblivého spievajúceho krokodíla. Po fiasku odchádza a Lyle ostáva na povale kde si ho nájdu nový obyvatelia domu a stane sa neoddeliteľnou súčasťou rodiny. Herecké obsadenie: Jediná vec za ktorú som nedal odpad je herecký výkon Javiera Bardema, ktorý som si ako jediný užil. Nemôžem hodnotiť pôvodný hlas krokodíla ale v slovenskom dabingu to bola hrôza a des, hlavne pri pesničkách. Prevedenie: Najhoršia animácia akú som kedy videl. Úplne debilný príbeh, ktorý by som dokázal zbúchať popri jednej zápche na toalete. Otrasný spev a nechytľavé piesne. Hlavný detský hrdina je na facku a to ešte nehovorím o krokodílovi. A najhorší je absentujúci humor, ktorý je pri podobných projektoch samozrejmosťou. Pocity: O tom,, že sa to nepáči mne už viete ale pozreli si to aj moje deti (5 a 8) a povedali, nech im podobnú blbosť už nepúšťam. Pridaná hodnota: Zle na animovaný krokodíl vo fádnom muzikálovom prevedení. 17% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sterilní pohádka s ošklivým animovaným zpívajícím krokodýlem, průhledným dějem a nudnými písničkami. Děti ta do osmi let nejspíš pobaví, což je účel, ale dospělý doprovod s ze Šoumena krokodýla neodnese vůbec nic. Hodně mi to připomnělo červeného psa Clifforda, což byl podobný styl pohádky a jako celek byl úplně stejně na prd...20% ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je takovým rodinným spestřením času, kdy nevíš co dělat a tenhle film ti padne do oka. Prostě něco na způsob Alvin a Chipmunků, kdy ti dělají v domě bordel, ale zase ti to vynahradí úžasným soukromým zpíváním na střeše. V zásadě je to svěží, roztomilý, zelený film, kde se Lyle snaží aklimatizovat a nebát se zpívat před lidmi a nenaštvat souseda natolik, aby z toho nebyl velký malér. Písnička Top Of The World je fakt skvělá a klobouk dolů nad tímhle úžasným muzikálovým výkonem, který spestřil ten zážitek z filmu. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Šoumen krokodýl je sice zaměřen na malé publikum, ale to je spousta i lepších filmů. Tato pohádka je naivní až moc a plná samých klišé. S dětmi se dá tento film v kině vydržet, ale rozhodně nemám potřebu se k němu vracet. Na druhou stranu hudební část je fajn a je chytlavá a dojemných chvilek se tu člověk taky dočká. Typický průměrný rodinný muzikálový film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Presne po linajkách natočená rodinná pozérčina, ktorá spĺňa kultúrne a morálne kvóty. Občas sa v tom nájde rebelanstvo ( a to že sa postavy hrabú v smetiach a doprajú si viac kalórií, ako dovoľujú tie ´´správne´´ časopisy ), ale ináč je to jeden z tých ´´kultivovaných´´ doplnkov pre celú rodinu, tejto kultúrne desivej doby. Bodov predsa len dávam viac a to hlavne za herecky zábavného Javiera a nejakú tú svižnú notu naviac. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (6)

  • V dôsledku pandémie COVID-19 skladatelia hudby k filmu nemohli spolupracovať osobne, a preto spolupracovali na diaľku pomocou Dokumenty Google a Zoom. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Mariette (Georgia, USA) a New Yorku (New York, USA) v septembri 2021. (Arsenal83)
  • Na záběreh z půdy je vidět plakát k muzikálu Josef a jeho pestrobarevný plášť (1968). Jedná se o jeden z prvních muzikálů Andrewa Lloyda Webbera. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama