Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Happens 

všechny recenze uživatele

Masterpieace. Ze Sandry se stal tug po děsivé události v jejím dětství, za což si odpykala svůj trest, po propuštění se ale mnoho lidí nespokojí úplně s tím, že by trestání pro ní mohlo kdy skončit. Takže se rozehrává linie jejího života, pomsty, integrace do společnosti a k tomu dojemná rodinná linka - bez patosu. Absolutní špička. Sandra to zahrála tak uvěřitelně, že až mrazí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mrazivé hutné drama s chladnou Sandrou, která se po dvaceti letech ve vězení snaží znova začlenit do společnosti napříč nevraživosti lidí, se časem mění v jakousi podivnou spatlaninu vězeňského žánru/příběhu zničené ženy/kidnap thrilleru, která u mě teda až tak nefunguje. Od každého si film bere něco, ale ve výsledku mě v ničem až tak přílišně neuspokojilo a to i přesto, že se jedná o "dobrý" film. Paradoxně mu nejvíce podráží nohy právě vysoké očekávání, které neuspokojilo to, v co jsem doufal. Potěší fajn Sandra, ale zamrzí odbyté sekundující role, stejně tak potěší šokující rozuzlení flashbacků, ale zamrzí nedotažené vyprávění současnosti. Tempo nikterak strhující, napětí či atmosféra mě taky nedostala a do akčního thrilleru se film moc neopře, a tak si říkám, co bylo vlastně cílem. Nechápejte mě špatně, jde o dostačujícně dobrý film, ale nadšení okolního publika a vychvalování do nebes rozhodně nesdílím a spíše nad filmem jen mávnu rukou a půjdu dál... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po návrate z väzenia sa snaží mladá žena opäť začleniť do spoločnosti. Svet ale k trestaným ľuďom nebýva práve spravodlivý. Herecké obsadenie: Sandra Bullock (nar. 1964, USA) je vynikajúca a strháva na seba všetku pozornosť. Pred pár rokmi by som si ju v podobnej rovine nedokázal ani predstaviť ale vidím, že nemám hercov súdiť podľa niekoľkých plytkých filmov. Prevedenie:  Film je sociálnou sondou do života trestanej ženy a tomu nasvedčuje aj tempo, ktoré nenudí ale nie je ani nijak dynamické. Pocity: Film uberá o jednu pomyselnú hviezdičku dokonalosti jeho predvídateľnosť, ktorá je až žalostná.  Pridaná hodnota: Silný príbeh vypovedajúci finálnu emóciu je trocha utláčaný predvídavým dejom. 89% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Talent Sandry Bullock se vyplýtval na hloupý příběh. Její dny jsou sečteny. S lepším režisérem by vyzněl pravdivěji. Je to moc melodramatické a nesmyslné. Film je o trvání lásky, kdy lidé jednou všechno zničí. Je zde dost podzápletek, tak by to možná vyniklo jako seriál. Jsou zde zvraty.Puvodni film ze sedmdesarek pusobil pravdiveji se zmenami nalady. Toto je melodramaticky nesmysl. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že to bude dobré, ale neměl jsem nejmenší představu jak moc! Skvělý a velice dojemný příběh o právě propuštěné Sandře Bullock a její snaze zapojit se opět do normálního života. Dostala však nálepku vraha policajtů a společnost proto její cestu nijak neusnadňuje. Jakmile se trochu postaví na nohy, začne pátrat po své malé sestře, jenž sama vychovávala po smrti rodičů. V příběhu však není nic přesně tak, jak se zprvu může zdát a to nakonec vyústí v jeden z nejnápaditějších a zároveň nejsrdceryvnějších filmových závěrů, jaký jsem kdy viděl. 90% PS: Asi jsem to již jednou psal u filmu Zrození Šampiona, ale tak tedy znovu. Toto je nejlepší role Sandry Bullock! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama