Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

genetique 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od totálne nulových hereckých výkonov som pomerne bez ujmy prežil tento film, na ktorom si svojho času poriadne pochutnal každý filmový kritik. Mánia okolo Britney je už dávno prehrmená a som rád, že dievka dostala rozum aspoň v tom, že sa nehrnie do filmovej brandže. Zato jej posielam obrovské dík. Marketingový ťah sa síce podaril ale aj sebe posielam dík, že som za to v kinách nevyvalil zbytočné prachy. Čo je však na zamyslenie je, že tie dve piesne, ktoré mohli vytiahnuť Britneyno vystúpenie pred kamerou z absolútneho dna mi prišli absolútne gýčové. 35%. ()

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tento film není tak špatný, jako udávají procenta na csfd.cz. Kdyby zde nehrála Britney Spears, film by se ztratil mezi ostatními filmy podobného typu a měl by i podobné hodnocení. Ale hodně lidí hodnotí tento film jako odpad jen kvůli ní. Kdyby byla v hlavní roli nějaká neznámá herečka, hodnocení by bylo jistě vyšší. ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejslavnější "panna" (ha ha ha) v akci, a ještě k tomu na filmovém plátně. Čeho všeho se ještě dožiju? Ať to bude cokoliv, horší to snad nebude...alespoň vidíte, co to udělá s dětskou psychikou, když ji svěříte do rukou takových zvrácených šílenců jako jsou redaktorky Cosmo Grilu a podobných příšerností, ty holčičky to totiž berou vážně a pak z nich vyrostou další takovéhle, takovéhle....to slovo ještě nevymysleli, ale jestli s tím něco neuděláme, budeme ho brzo muset vymyslet. Ale jak říká mi amigo Tyler - kdyby sem psala moje dvanáctiletá neteř, viděli byste to úplně jinak:) ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

som sice zjavne jedina osoba ktoru tento film nadchol ale pre mňa je to jeden z najúžasnejšich filmov je tam to čo mam najradšej a to že sa da zasmiať je tam aj romantika a ten herec bol vtedy naozaj pekny a podľa mňa je to užasny film aj za to že tam hrali dobre pesničky a nesom faninka britney vypočujem ale nič viac lenže mne sa páčil aj ten rock čo tam hrali a preto je to podľa mňa užasny film! ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Nevýhoda tohoto filmu je, že víc lidí to bere jako komedii, než jako drama. Pokud můžu si srovnat s Pusinkami, tak tenhle film má lepší obsazení, příběh, režii, méně hluchých míst (respektivě skoro žádné), střih, zvuk, míň klišé (ano, tady dávám klišé za výhodu), scénář... Objektovně bych měl dát (dost dobré) 3*, ale když je v nejhorších, nemohu nedat 5*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)
  • Kulisy použité pro nemocniční scénu jsou ze seriálu "Scrubs". (Teres)
  • Na party na začátku filmu hraje rocková kapela Bowling for Soup, která má smlouvu se stejným nahrávacím studiem jako Britney Spears, a často ji doprovází na koncertech. (Dlee)

Reklama

Reklama