Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možný konec světa začíná, když do arizonské pouště dopadne obří meteorit. Harry Block, geolog zaměstnaný na nedaleké univerzitě, se vydá na místo dopadu. Doprovází ho kamarád a kolega Ira Kane, zneuznaný vědec, který kdysi pracoval pro armádu. V jeskyni najdou meteorit, z nějž vytéká podivná tekutina. Jsou překvapeni, že stačilo pár hodin, aby se na jeho povrchu objevil mech. Ve vzorcích objeví jednobuněčné organismy, které mají mnohem rozmanitější DNA, než je pozemská. Ira věří, že je to příležitost rehabilitovat se, jenže vzápětí je jeskyně uzavřena armádou. I přesto se Irovi a Harrymu tam podaří dostat. Jeskyně je plná zvláštních tvorů, kteří se vzájemně požírají. Další dny se v městečku začínají objevovat další divné bytosti, které vzápětí hynou, protože se udusí pozemskou atmosférou. Podle Iry je ovšem jen otázkou času, kdy se mimozemský život přizpůsobí pozemské atmosféře. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by sa dalo opísať jedným slovom - HRôZA. Stupídny scenár, stupídna zápletka, stupídny záver. Herci bezhlavo pobehujú 96 minút. Nieže by som mal niečo proti pobehovaniu, u Looney toons to funguje, no oni sú aspoň vtipný, ale tu vtip=nula. Duchovny sa drží svojej obľuby chytania mimozemšťanov no opäť dokázal že hranie ide mimo neho. O ostatných hercoch sa vyjadrovat ani nejdem, pretože by mi to cenzúra nepustila. Reitman pravdepodobne filmoval asi tak: Tu máte scenár riaďte sa inštinktami ja to potom dáko postrihám. Vznikla s toho táto nevtipná obluda nevhodná pre všetkých. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak je to celkem zábavná komedie. Je sice dost střeštěná, příběh mohl být lepší, ale nápady jsou dobré - humorně až šíleně pojaté, což ani tak nevadí. Herecké obsazení je na tom dobře, nejvíc mě bavil herec Seann William Scott. Film nemohl dopadnout hůře. Lepší nadprůměr. Takže to vidím tak na 69% = *** ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

na to jakou to mělo reklamu, jsem čekal že to bude něčim výjmečný film, ale šeredně jsem se mýlil.Velice slabý příběh, který by mohly nahradit vtipné scény které by u komedie měly být, ale tady se jich nějak zvlášť moc nedostává a taky David Duchovny ukazjuje že do ničeho jinýho než do seriálu Akta-X se nehodí ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hrůzný a fatální omyl. Tohle není jemnohumorná, chytrá a ironická sci-fi komedie, kterou jsem se sympaťákem Duchovnym a oduševnělou kráskou Juliannou očekával, tohle je prvoplánově stupidní "ha-ha-ha" komedie ve stylu jiných stupidních crazykomedií, jen to prdění a defekování v ní chybí. Ale je v ní megaklystýr hasičskou stříkačkou. Trojlístek 'legračních' a 'vtipných' dementů (promiň Davide) mě postupně krkal čím dál tím víc a dokoukal jsem to jen kvůli zajímavým emzákům a Julianně. Mou nelibost a nesouhlas neobměkčil ani odlehčený konec. A teď zase hodně dlouho nechci vidět žádnou crazykomedii. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krotitelé nežádoucí evoluce v akci aneb arizonské lupy mají pré.. Nenáročná komedie z dětinské dílny Reitmana, v které mě potěšil kapitán Stottlemeyer z Monka (Ted Levine) a naopak Orlando Jones zhoršil mou alergii na černošské baviče a jejich konfrontační humor "černej vs. bílej", který byl naposledy legrační možná v tak Beverly Hills Cop. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Na konci filmu, těsně před titulky, je krátká reklama na šampon Head & Shoulders, v níž hrají představitelé hlavních mužských hrdinovů (Seann William Scott, David Duchovny, Orlando Jones). Reklama končí tím, že všichni tři zvednou ruce a v nich drží lahev H&S. Orlando Jones ji však drží obráceně. (Johnec)
  • Protože se natáčelo v prosinci, požádalo studio DreamWorks místní obyvatele, jestli by nepočkali s vánoční výzdobou. Postupem natáčení zaplatilo studio zaměstnancům města přesčasy, aby byla vánoční výzdoba připravena včas. (Cheeker)

Reklama

Reklama