Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to teenagerovská romantická komedie nepostižená syndromem Prciček (tedy s výjimkou hereckého obsazení), tudíž žádné zbytečné nechutnosti a děj se celý nemotá kolem sexu. To je sice sympatické, ale hlavní postava není zrovna zajímavá. Alespoň, že Meně Suvari to sekne v každém záběru a velice zajímavý je i Greg Kinnear. Amy Heckerling dál zůstává režisérkou jediného dobrého filmu a moje hodnocení chápejte jen jako dvě a půl. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Nesmierne podpriemerná teen-komédia. Málo vtipov a gagov, málo nadhľadu, slabo zahráte a dejovo miliardukrát videné. Táto akoby komédia poteší len tým, že tam vystupujú 2 herci z American Pie. Takže počas filmu som myslel na scénky zo spomínaného filmu a to bol vlastne dôvod, prečo som dopozeral do konca. ()

Reklama

peto580 

všechny recenze uživatele

tak si jednou vecer pocuvam vypalovacky a pustim si ,,Wheatus - Teenage Dirtbag,,. V klipe su uryvky z filmu ktory som schvalne vyhladal a pozrel. Ocakaval som nejaky crazy teen bullshit ale nestalo sa. Od vsetkych tych kvazi ,,nemravnych,, veci to bolo odprostene a reziserka nam predlozila umiernenu romanticku komediu s niekolkymi ozaj dobrymi vtipmi a niekolkymi len dobrymi :) Nebolo to extra cool ale na druhej strane to ani neurazilo takze taky pekny priemer. A v konecnom dosledku som s cistym svedomim skonstatoval ,,bolo to gut a nenudil som sa,, Velke plus soundtrackom to je ako keby sa som vratil do roku 2000. Vsetko co tam je frcalo vtedy na VIVE :) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Romantika pro teenagery jak vyšitá. Sice to všem trochu pomalu "zapaluje", ale nakonec spolu budou šťastni až do konce života. Pokud překousnete to, že Paul je tak trochu trouba, co každému naletí a že Dora je trochu slepá, a taky každému naletí :-), tak se nudit nebudete. Ale k smíchu toho moc není, to mi věřte! :-) 35% ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

V Loserovi ma potešili jedine sympatické postavy - Paul je až nezmyselne pozitívna a idealizovaná postava a Dora je zase tak akurát trafené dievča, ktoré je napísaná tak, aby bola sympatická každému. A ešte ma celkom chytil za srdce Dorin výplach žalúdka, ktorý som nedávno zažil aj ja sám (alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán :) ) - asi aj to mi pomohlo sa s postavami trochu stotožniť... Inak však ide o dosť priemernú teenagerskú komédiu, ktorá mi navyše nepripadala ani veľmi vtipná. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama