Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 9

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (89)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V prvních 30 minutách neskutečná parodická smršť hlášek, gagů a utahování si nejen ze Supermana ale i z ostatních DC hrdinů. Posléze už to co do humoru trochu zvolní, přichází na řadu taková ta klasika - záporák, budování týmu, akce a nechybí ani trocha emocí v podobě dojemného flashbacku. Po celou dobu se to ale drží v dobrém tempu, s parádními postavami, skutečně vtipnými hláškami, které spíše než na děcka míří na znalce DC komiksů, potažmo jejich adaptací. Příjemné překvapení, té modré je škoda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Obrovská prasnice stojící na mrakodrapu?! Klasická tématika o nevšímavých páníčcích ozvláštněná superhrdinským prostředím nabízí pár podařených vtipů, dobře odsýpající akci a docela infantilní zápletku. Hlavní záporačka je řádně psychopatická a nesourodá banda hrdinů docela baví. Nic významného, nic extra špatného. Slušná zábava pro malé fanoušky zvířátek a DC. P.S: Potitulková scéna je hodně na sílu. Black Adamův pes je vlastně dost nesympatický. Jestli bude i ve filmu tak do kina nejdu. :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako zoznamovačka malých a menších so superhrdinami z DC Comics, to celkom funguje. Až by som mohol tvrdiť, že to je tá najlepšia cesta. Dospelí, ak sa im to podarí, s kľudom odignorujú detinský mód a myslím, že aj oni budú mať tým pádom o zábavu postarané. Silnejší priemer dnešnej animovanej tvorby. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď je Liga spravodlivých v nebezpečenstve, je treba povolať ešte väčší kaliber. Niekoho, kto bude schopný našich hrdinov zachrániť a dostať ich z celkom nepríjemnej situácie. Budú to Avengeri, kto zachrání svojich najväčších konkurentov? Nie. Miesto toho sa do záchrany sveta pustí Supermanov pes Krypto a niekoľko ďalších domácich zvierat z útulku, ktorí pomocou oranžového kryptónu získajú superschopnosti. "DC League of Super-Pets" podľa mňa nie je nejakým super výnimočným filmom, no na druhú stranu je to podľa mňa niečo, čo ocenia mladší diváci. A samozrejme aj milovníci animákov. Je tu niekoľko dobrých vizuálnych gagov, postavy sú sympatické a je treba povedať, že náš zloduch Lulu je podľa mňa dobre spracovaná. Dokonca by som mohol povedať, že jej aj istým spôsobom rozumiem. Ale pokiaľ od toho čakáte niečo dospelejšie, myslím si, že v prípade tohto filmu trošku narazíte. Za najlepší moment považujem fakt, že najobľúbenejšou hračkou Krypta je gumený Bruce. Čo tak neajko asi asj odzrkadľuje, aký vzťah majú vlastne medzi sebou Clark s Brucom. Je to vtipné. A potom je tu ešte jedna scénka, čo mi zapasovala a to je rozhovor medzi Kryptom a Aceom. A aby som bol celkom úprimný, tak Kevin Hart mi tu ako hlas pre neho vysoko pasoval. Animácie sú pekné, akcie je tu dosť, atmsoféru to má a myslím si, že v jadre to prináša pohodový príbeh pre celú rodinu. Takže v kľude do toho. Títo miláčikovia sú tú chvíľku vášho času zaslúžia. Hodnotenie: B ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)
  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)

Reklama

Reklama