Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 7

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (89)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja sa lížem prakticky stále.“ Má to skvelé momenty, ktoré sú buď úžasne WTF vtipné (Kryptove geniálne pokusy o nadviazanie komunikácie s bežnými domácimi zvieratami, psie zacítenie zlomeného srdca), alebo milé a rozkošné (mačiatko). Prípadne disponujú srdiečkom (flashback do Aceovho detstva pardon šteniatkovstva) a potešia komiksových fanúšikov (robenie si srandy zo Zeme 1, Zeme 2, Zeme 3...). No a potom scenár obsahuje momenty, ktoré sú fakt ukrutne predvídateľné (výcvik, príchod sebadôvery a naučenie sa tímovo spolupracovať) a plné nudného, ba až mierne otravného klišé (v podstate všetko so záporákmi, och ovládnutím sveta a zničením superhrdinov, strašne som však trpel i pri scénach ohľadom žiarlivosti). Paradoxne viac, ako niektorí maznáčikovia, ma bavili „reálni“ superhrdinovia. Hoc treba dodať, že Aquaman vinou tohto filmu behom pár minút stratil všetku dôstojnosť, akú sa mu (celkom úspešne) snažil vybudovať Jason Momoa. Krypto a Ace sú fajn, ale ostatní sú dosť mimo (a z korytnačky som mal zimomriavky, hoc musím dodať, že na „kde to ku*va som?“ tak skoro nezabudnem, aspoň za to palec hore a uznanlivé potľapkanie po pancieri). A Keanu Reeves ako Batman? Doprčic, sem s tým! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

animák vezoucí se na vlně oblíbenosti komiksových filmů, ovšem naplno využít toho bohužel nedokáže. Notoricky známí hrdinové jsou snad s výjimkou Supermana - celkem logicky - odsunuti na vedlejší kolej a v záři reflektorů se ocitá Supermanův superpes Krypto. Ten má strach, že ho páníček vymění za Lois, ale ve chvíli kdy je Superman zajat Luthorovým pokusným morčetem, které získá díky oranžovému kryptonitu superschopnosti musí si chtě nechtě najít zvířecí kamarády (taky se superschopnostmi), kteří mu pomůžou zachránit nejen superpáníčka. Mezi jeho nové kámoše patří nezničitelný pes, blesky metající veverka, prase, které má schopnost se zmenšit nebo zvětšit a docela neoriginálně superrychlá želva. Jak vše dopadne je dopředu celkem jasné, ale je to primárně film pro děti a ty se budou bavit víc než dobře. Uvidí svoje oblíbené hrdiny a roztomilá zvířátka, která v mnohém kopírují jejich schopnosti, nějakou tu ztřeštěnou akci a solidní vtípky. Ani dospělý doprovod u ligy trpět nebude, protože ač je tenhle animák superprůhledný, díky slušnému tempu uteče jako voda a většinou v něm všechno funguje dle očekávání. Jako bonus dostane i pár pomrknutí na znalce komiksů a hraných filmů a pár lehčích rýpnutí si do Marvelu. Liga supermazlíčku není zdaleka nejlepší animák který za poslední roky vzniknul, není nikterak originální, není ani nejvtipnější a nepřináší žádné hluboké poselství, ale svůj účel splní i za cenu toho, že už jej nejspíš nebudete chtít vidět znova (pokud vám není třeba osm nebo tak nějak)...65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Viděno sice s CZ dabingem, takže jsem si neužil tu plejádu originálních hereckých hlasů, ale dcerka už to sjíždí podruhé. Takže účel splněn a úvod do světa superhrdinů máme úspěšně za sebou! Jinak se nemůžu rozhodnout jestli je dobře nebo špatně, že to má tak přepálený konec po vzoru hraných filmů, ale beru to spíš jako legrační narážku ze strany tvůrců. 7/10 [HBOmax] ()

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem po prvních trailerech neměl vůbec v úmyslu film zkouknout, ale jeden nudnej den jsem to pustil jako kulisu svý Lindě a po dokoukání musím uznat, že jsem byl z filmu příjemně překvapenej. Záchrany světa se v tomhle filmu chopí supermanůj čtyřnohý parťák Krypto spolu s partou podivínských domácích mazlíčci z útulku, kteří jsou omylem obdaření superschopnostmi. Ti se musí společně zachránit jak Metropolis, tak Ligu Spravedlnosti před zákeřným křečkem… pardon, morčetem Lulu, která ovládá telekinetické schopnosti a nemá se svým egem na ovládnutí světa daleko od jejího majitele Lexe Luthora. Hned zkraje taky musím podotknout, že morče Lulu je s hlasem Kate McKinnos tou nejzábavnější postavou. Ostatní hlasy herců jako The Rock, John Krasinsky, Kevin Heart nebo Keanu Reeves jsou taky fajn, no a pokud někoho netankuje anglickej jazyk u animovaných filmů, tak si ho můžete pustit s českym dabingem, kterej je překvapivě taky dost kvalitní. No a když nic jinýho, tak si ho aspoň pusťte kvůli postavě Flashe, kterýho nenadaboval nikdo jiný než náš Toren. Film je nabitej akcí a překvapivě i povedenym humorem, kdy si dokáže utahovat z různejch superhrdinskej klišé témat. Kdo by nakonec čekal, že tohle nakonec bude ten lepší DC film v roce 2022 s Dwaynem Johansonem v hlavní roli. 6,5/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama