Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 1

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (89)

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že nejlepší filmová Justice League, kterou máme je film pro děti. Rodinná zábava, která svou rozkošností a humorem pobaví děti. DC fanoušky potěší spousta easter-eggů a meta vtípků, které nepochopí jen tak někdo. Je tady i pár zajímavějších a silnějších linek, jako třeba back-story některých postav a podobně. Doporučit, ale můžu originální znění, které je hvězdně obsazené… i když Toren jako Flash je věc, kterou si nemůžete nechat ujít ;D. Fajn animák, který neurazí, ale nejedná se o nic převratného. Lehký nadprůměr 6/10. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Viděno sice s CZ dabingem, takže jsem si neužil tu plejádu originálních hereckých hlasů, ale dcerka už to sjíždí podruhé. Takže účel splněn a úvod do světa superhrdinů máme úspěšně za sebou! Jinak se nemůžu rozhodnout jestli je dobře nebo špatně, že to má tak přepálený konec po vzoru hraných filmů, ale beru to spíš jako legrační narážku ze strany tvůrců. 7/10 [HBOmax] ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako Justice League a možno aj lepšie, ako Justice League Snyder´s Cut. Ale stále priemer, čo niečo hovorí o spomínaných filmoch. Fajn nápad, ktorý je ale zasadený do generického naratívu a tak neposkytuje taký prekvapivý divácky zážitok ako napríklad Spider-manove multiverzum. Niektoré fóriky potešia, ale väčšina postmoderných odkazov mi skôr liezla na nervy, čo je ale dané aj tým, že už dávno nie som cieľovou skupinou. Tu ma ale zase napadá, prečo potom ten animovaný Spider-Man mohol byť tak super. Keď Superman inak, tak radšej Red Son. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $90miliónov║ Tržby USA $93,657,117║ Tržby Celosvetovo $207,357,117▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,140,025║ Tržby za predaj DVD v USA $682,236║ A to ako čo malo byť? DC to chcú ako úplne zabaliť s takýmito pitvorinami, som mal problém túto bikovinu normálne dopozerať. Infatílna prkotina ako mraky. Dwayne Johnson teda nemá moc dobrú ruku u DC ne výber úloh. /35%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)
  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)
  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)

Reklama

Reklama