Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 4

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (89)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Supermanův pes Krypto bez superschopností, nezničitelný pes, rychlá želva, zmenšující a zvětšující se prasnice  a elektrická veverka bojují proti zmutovanému morčatům a zmutované kočce, která chce z vězení dostat Lex Luthora. Záporačku Lulu je parádní ve všech scénách kde je bohužel ve scénách kde není se dostaví nuda. Vtipné to taky tak jak slibovaly trailery není hláška o Iron Manovi zde není vůbec a to kladivo zazní jinak než v traileru přičemž v té scéně v traileru by pasovala lépe  na hudbu z traileru rovnou zapomeňte nezazní z toho nic z hlášek jedinou co si zapamatuji je na konci Tlapková Patrola . Na konci máme náběh i na druhý díl, který bych si klidně dal pokud to vydělá.   Jinak na to, že je animák je to místy docela drsné. P.s. první potitulkovka o ničem, když ji neuvidíte o nic nepřijdete druhou jsem neviděl 60 procent ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

S prižmúrenými očami dávam aj tu štvrtú a to hlavne preto, lebo som fanúšik DC komiks a tato super liga zvierat mi prišla vtipná, plná nápadov a po dlhej dobe konečne animák, pri ktorom som sa moc nenudil, ale viac bavil. Kludne by som si dal aj pokračovanie. P.S: Za titulkami sú dve scény. 75% - 4* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $90miliónov║ Tržby USA $93,657,117║ Tržby Celosvetovo $207,357,117▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,140,025║ Tržby za predaj DVD v USA $682,236║ A to ako čo malo byť? DC to chcú ako úplne zabaliť s takýmito pitvorinami, som mal problém túto bikovinu normálne dopozerať. Infatílna prkotina ako mraky. Dwayne Johnson teda nemá moc dobrú ruku u DC ne výber úloh. /35%/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako Justice League a možno aj lepšie, ako Justice League Snyder´s Cut. Ale stále priemer, čo niečo hovorí o spomínaných filmoch. Fajn nápad, ktorý je ale zasadený do generického naratívu a tak neposkytuje taký prekvapivý divácky zážitok ako napríklad Spider-manove multiverzum. Niektoré fóriky potešia, ale väčšina postmoderných odkazov mi skôr liezla na nervy, čo je ale dané aj tým, že už dávno nie som cieľovou skupinou. Tu ma ale zase napadá, prečo potom ten animovaný Spider-Man mohol byť tak super. Keď Superman inak, tak radšej Red Son. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama