Reklama

Reklama

Království zombie: Ashin ze severu

  • Jižní Korea 킹덤 외전: 아신 (více)
Jižní Korea, 2021, 92 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tragédie, zrada a záhadný objev přiživují pomstu mladé ženy za ztrátu jejího kmene a rodiny v této speciální epizodě seriálu Kingdom. (mikki089)

Recenze (63)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakanie na tretiu sériu je naozaj zdĺhavé, tak nám netflix pripravil predstavenie neznámej dievčiny z konca druhej série. Nemôžem však povedať, že by som bol zato rád nakoľko ma tento film veľmi nechytil. Prvá hodina ma proste nudila, nezáživné, nesympatickí herci, žiadna akcia. Áno, v kingdeome sú tiež prvé dve časti podané skôr príbehovo, ale tam ten príbeh baví a potom dostaneme extrémny masaker. Tuto dostaneme zo zombíkov len naozaj málinko. V poslednej pol hodine sa to síce rozbehne, ale nemá to tie správne grády. Ashin som čakal ako kladnú postavu, takže aspoň týmto som prekvapený a som zvedavý čo predvedie v seriáli, potenciál rozhodne má. Tí ktorí nevideli seriál, rozhodne nepozerať... na 90% sa budete nudiť a nepoberiete súvislosti. Ja mám seriál ohromne rád, tuto však nemôžem inak ako za 2*. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický road revenge twist na původní seriál Kingdom,který sám o sobě je skvělý. Ve filmové verzi už to tak úplně nefunguje, celou dobu jsem měl pocit že téma i zápletka tu hodinu a půl dotahují na sílu jako já dnes posledních 10km na kole, což bylo přesně o 10km víc, než by mi bylo příjemné. A tak je to i s Ashin ze severu. Není to špatný, jsou tma části, co si musí člověk vyloženě protrpět a "sladké finále" tak už moc sladce nechutná. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tak to nie virus, ale fialova kvetinka robi z mrtvol zombikov. Pomerne tuctovy revenge filmik s rozpoctom a vypravou klasickeho korejskeho historicaku. Netrapili slabe triky a ani typicke pomale pohlady, lahostajnost a hrana cool-ovost, ktore korejci jednoducho musia. :) Len je to pre mna, zial, uz opozerane. Prosta zabava, nic viac. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zatímco seriál šlape jedna báseň,tahle speciální epizoda s tím má trochu problém a dobrou hodinu sledujeme klasické korejské historické drama,které propojení se seriálem moc nenazančuje (snad jen ten zombie tygr a zombie srnka) a navíc je to chvílemi trochu nuda.Pořádně se vše rozjede až v poslední třetině a i když to pořád nedosáhne úrovně seriálu,dojem je rozhoně lepší.Aishin je správná drsňačka a za sebe oceňuji,že když už nic,tak nám tahle epizoda ukázala "zrod" nákazy...65% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film s podtitulkem Ashin ze severu pojednává o postavě, jež se objevila na konci druhé řady v rámci obřího cliffhangeru. Narozdíl od seriálu se celovečerní film nese v komornějším tempu, ani té akce se zde moc nenajde (kromě jedné solidnější rubačky s lukem). Na druhou stranu, emoce převážně fungují, to provtně nepochopitelné počínání hlavní postavy na konci vlastně i pochopíte. Uvidíme, co dalšího nám tento nekompromisní svět přichystá. Těším se :) Za mě dostává Ashin 6,5/10 ()

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama