Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (334)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Geniální severská jednohubka, která by neměla uniknout skalním fanouškům černých komedií ve stylu Sedmi psychopatů lehce líznutých Mr. A Mrs. Smith a Sezónou zabíjení. Tohle je prostě Wirkolův masakrózní rukopis, kterým se prezentoval již v Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý. Pekelně zábavná podívaná od začátku do konce s vynikajícím scénářem a perfektním hereckým duem Noomi RapaceAksel Hennie. Pokud máte chuť vypnout a prostě se nechat bavit těžkým bizárem, pak je Cesta za smířením tou správnou volbou. Jelikož pro mě byly některé scény mírně řečeno za hranou únosnosti, a to i přes fakt, že ji v poslední době dosti posunula Hra na oliheň, tak známku mírně snižuji, nicméně závěrečná scéna se sarkastickým podtónem na nově vzniklá pravidla pro udílení Oscarů od roku 2025 je vy-ni-ka-jí-cí! 👍 (15.10.2021) ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

A mě se ty Wirkolovo fantazie líbí. Přijde mi, jako by se s každym dalším filmem snažil bejt serióznější a dramatičtější a přitom to sou čím dál tím větší uchylárny. Naštěstí zatím nešlápl vedle.  Tady to podtrhuje fantastickej casting. Jako ten námět není nijak originální, ale jednoduše perfektně zahraný. Občas jakobych z těch dialogů slyšel smějícího se Quentina. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak je to romantika jak hovado. Není lepší a originálnější způsob jak slepit nefunkční vztah. A hlavně žádný zasraný rasový ani genderový blbosti. Ženská dostane naloženo úplně stejně, jako chlap. A chlap si zase užije stejný pocity, jako mnohdy prožívá ženská. A tak to má být. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Norové přidali do skandinávské filmografie další drsný kousek, který je však naštěstí okořeněn absurdním humorem, což u mě podobné snímky plné násilí dokáže změnit na poživatelné ;-). Partnerské neshody se manželé tentokrát snaží řešit razantně, což je zdrojem zajímavých situací. Bohužel však čím dál více byly tyto akce nepřesvědčivé a přehnané. Protože žádná z postav nebyla nijak sympatická, tak se nedalo nikomu fandit, a proto mi bylo vesměs jedno jak to skončí. Nakonec to skončilo předvídatelně, tak to taky nepřidává filmu moc plusových bodů. Ale nejsem zklamaný a parkrát jsem se dobře zasmál. Není to film, ke kterému se budu chtít vrátit a ani doporučit, takže čistý průměr s malým pluskem na konci. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Becky ve veselém podání a je z toho celkem příjemná taškařice, která především ve scénách s dědou hraničí s genialitou, nicméně si to dovedu představit buď kratší nebo nařachlejší, protože takhle to bylo místy takové normální. Celkově ovšem velmi podařená záležitost a Wirkola tradičně potvrdil svou formu. 90% ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Normálne som sa kvôli tomuto filmu znova prihlásil do svojho účtu (po pár rokoch) , aby som zo seba niečo vyblil. Takže dámy, páni, tranzistori, nebinárni a vlastne veškerá populácia kde akých úchylných deviantov... Konečne !!! Konečne po kurva dlhej dobe som narazil na film, ktorý mi vrátil šťavu do gúl. Ono našinec (rozumej biely heterosexualny chlap bez pocitu viny za všetky krivdy ľudstva, ktorý sa sem tam ešte aj na ženu usmeje bez toho, aby sa šiel na pol dňa hanbiť do kúta za sexuálne obťažovanie ) v dnešnej dobe nemá šancu... V dnešnej krásnej dobe politickej kokotnosti sa človek musí prehrabať nekonečným svinstvom účelových, ideologických a nútených výplachov plných spravodlivých a ukrivdených primátov, emancipovaných kosostvorcov (rozumej píč) a vystajlovaných polobuzerantov, ktorých hladina testosterónu dávno ustúpila do nekonečna. A tak jeden zanevrie a vracia sa k dévédéčkam s Rambom... Proste Hollý Úd už dávno nehrá prím pokiaľ ide o zábavnosť alebo chuť niečo tvoriť - TEDA O TO, O COM MAJÚ FILMY BYŤ !!! Ja nečumím na tú bedňu preto, aby ma niekto prevychovával, dával mi rozumy a nejaké posolstvá do života ! Ja sa chcem pri filme ZA-BA-VIŤ ... A toto je presne ten film...toto ja presne chcem vidieť... Je to skôr na tie 4 POMOhviezdy, ale ja tu piatu dám rád a s hrdosťou... Čau ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama