Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mnohými do nebes vynášená Party Hard mě před třemi roky (skoro na den přesně) dost nebavila a na její tvrdší pokračování sem se tak úplně netěšil. K mému velkému překvapení se ale dvojka dost povedla. Nejen, že má atributy opravdového filmu a ne amatérského videa (jakkoliv to u jedničky bylo pochopitelné), ale hlavně ve všech směrech funguje mnohem lépe. Tu a tam se sice objeví nedotažený fórek, ale nijak to nevadí, stejně jako nevadí, že Marty Pohl oproti jedničce ubral na nechutnostech a vulgárnosti. Ne snad že by tyhle dvě věci zmizely úplně a Party Harder se tak mohlo v klidu promítat ve školkách, ale jejich mix je tady mnohem zábavnější. Po zásluze jedna z nejlepších českých komedií loňského roku. A vlastně ne jen těch českých...70% ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, jak někdo, kdo točí tak skvělý věci, dokáže vyprodukovat kombinaci fekálních Sandlerových filmů a béčkových českých komedií. Celou dobu jsem si připadal, že koukam na Snowboarďáky 18+, kde Lucka Vondráčková ukáže kozy. Řezníka jsem si vždycky vážil za to, že dláždí koleje nemainstreamové tvorby, ale tady jenom zařadil další vagon do již tak velmi dlouhé soupravy českého komediálního odpadu. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že z plakátových reklam na pokračování Bohemian (anal) creampie na stanicích MHD stejně jako z faktu, že Márty tentokrát infikoval i multikrávy, jsem byl mírně septický, zda rovněž tento můj oblíbený tvůrce nepropadl mamonu, nicméně po zhlédnutí musím s ulehčením konstatovat, že jde stále o velmi poctivou Řezničinu bez jakýchkoliv zábran nonšulantně vizualizující, že Život není krásný, ba často jej lze bez jakékoliv nadsázky označit za Jehovovu pomstu, neb kdyby i řekněme takový Kohnovic Saša jen letmo pomyslel na nejmírnější z v tomto kusu přítomných krutě korektálních gagů, patrně by dobrovolně nastoupil léčbu koňskými dávkami diazepamu a elektrošoky. Do varlat. Snad tedy rejža po této brutální nenagelované penetraci mejnstrýmových kinosálů nebude dostávat přespříliš výhružek exorcismem a přežije všechny ty útoky zákeřně poštvaných čivav. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Není to takový brutální úlet jako první díl a je tu znát i profesionálnější filmařská práce, ale pořád je to hradcoreová kanálová zábava, ve které není nouze o zvratky, štěnice a sračky, což vše tvoří kulisu ústřednímu motivu a to touze si zapíchat. Neměl jsem tu větší problém a potěšila i epizodní přítomnost české grindcoreové legendy Gutalax. Ostatně kde jinde by měla tahle kapela zahrát, když ne tady. To jsem zvědav, s čím přijde Řezník příště. 80% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl přišel do našich kin nečekaně jako blesk z jasného nebe. Dvojka už má smůlu, že divák ví, do čeho jde. Je dražší, delší, profesionálnější, ale také jí chybí ta až punková energie a celkově mi přišla krotší. Takže mě nakonec vlastně nejvíc pobavila účast některých zdejších hudebníků (Gutalax, The Tap Tap). Celkově pořád dobrá komedie, i když v mnohém zamířila blíž k mainstreamu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se na Máchově jezeře. Točilo se 23 dní. (rakovnik)
  • Závěrečná párty byla natočena v pražském klubu Fuchs2. (Gandalf42)
  • Natáčelo se v Doksech na diskotéce Sparta a v kempu Bílý Kámen (recepce, chatky, ubytování hlavních představitelů). Dále pak také v areálu Pod Borným. (T-enter)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama