Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Coby akční thriller je tento film vážně slabota, s tím musím samozřejmě souhlasit. Ty akční scény, přestřelky, pronásledování a výbuchy – oku snad i trochu lahodící a v mnoha případech tady haprovala logika asi stejně tak, jako napůl zapnutý vibrátor v kabelce Cindy Crawford. Taky patřím k těm, kterým se za mlada tahle samice opravdu hodně líbila a poprvé se na to díval hlavně kvůli ní. Když to dávali nedávno v televizi, vydržel jsem do oné žhavé scény ve vlaku a pak jsem usnul. Protože co se zápletky týče, tak se člověk vážně musí dost namáhat, aby u toho neusnul… ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie. Akční thriller, brak, který mě přesto bavil, což se zas tak často nestává. Již jsem dlouho neviděla, tak je to ode mě jen takové zamávání v mlze polozapomenutí. Tehdy v devadesátkách mi to na akční film přišlo celkem zamilované a milé, těžko říct, co by to se mnou udělalo teď. Podobnou, jen méně intenzivnější vzpomínku mám na Dvojitý zásah, jinak tenhle žánr fakt neberu. ()

Reklama

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálne, ale zas nie také zlé, ako to tu líči väčšina užívateľov. Fajn tempo, dobrá stopáž, ktorá zaručuje, že vo filme nie sú hluché miesta, akcie je dosť, aj nejaká tá ľahká erotika (Cindy je hot!). Samozrejme, logické nedostatky film má, ale napriek tomu, utieklo mi to. A Cindy tiež nebola až taká hrozná. Škoda, že Salma Hayek mala takú malú roličku. Slovo k Baldwinovi: ten chlap sa má, ničí Rusov, ako na bežiacom páse, nič sa mu nestane, obrába Cindy (alebo sem Sharon Stone), no čo viac si chlap môže priať :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Primitivní až pitomá naháněná relativně šlape v prvotním útěku, rychle se však vyšťaví a nesmyslný (typicky 90s) komplot ex-KGB profíků k uzívání nudí. Úsměvně výbušná, leč rutinní a často nezvládnutá akce taky nestojí moc za řeč. Cindy Crawford to samozřejmě sluší a žádný oscarový výkon se od ní nečeká ani nechce. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama