Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

klerik 

všechny recenze uživatele

Zlí Rusi, vybuchujúce autá, hláškujúci policajt, hrdinka v obtiahnutom tričku bez podprsenky, erotická scéna vo vlaku... No nezbožnujte tento film... V jednom filme naládované všetko, čo zbožnujem. Podobná "kultovka" ako HARLEY DAVIDSON A MARLBORO MAN - film, ktorý môžem pozerať stále dookola... Napriek svojej béčkovosti je to skvelá zábava so slušnou akciou a skvelou (aj keď trochu umiernenou) "mancinovskou" hudbou... ()

faraoon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu nesrovnat totálně topornou, nepřirozeně, beznadějně mizernou a bezvýraznou neherečku Crawford, která nigdy neměla přeskotačit z prodejních modelingových mol na prkna herecká oproti éterické a překrásné Pavlíně Pořízkové například v miloučkém příběhu Její alibi, která naopak měla na těchto prknech spočinout častěji. ()

Reklama

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálne, ale zas nie také zlé, ako to tu líči väčšina užívateľov. Fajn tempo, dobrá stopáž, ktorá zaručuje, že vo filme nie sú hluché miesta, akcie je dosť, aj nejaká tá ľahká erotika (Cindy je hot!). Samozrejme, logické nedostatky film má, ale napriek tomu, utieklo mi to. A Cindy tiež nebola až taká hrozná. Škoda, že Salma Hayek mala takú malú roličku. Slovo k Baldwinovi: ten chlap sa má, ničí Rusov, ako na bežiacom páse, nič sa mu nestane, obrába Cindy (alebo sem Sharon Stone), no čo viac si chlap môže priať :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto Joelovi Silverovi nevyšlo. Ako štvaná zver stála 50 miliónov, ale na celom svete ich zarobila len trápnych 26. Ale to tak dopadne, ak si do tímu naverbujete modelku Cindy Crawford. Už titulkový beh ranným slnkom zaliatou plážou naznačuje, že slávny producent (Smrtonosné zbrane a aj pasce, 2x Predátor) nemieni prehajdákať možnosť a mieni jej telo ukazovať pri najbližšej príležitosti. Ak ju máte radi, prídete si na svoje (vrátane vlakovej erotiky). Mizernému režisérovi sa podarilo dať dokopy aspoň hŕstku fajn scén (termovidenie, automobilová naháňačka). Ale inak krvavo obstojne zvládnutú akciu podráža slabé zlo (KGB) a fakt, že William Baldwin je ako akčný hrdina ešte slabší, ako Christian Slater v Operácii Zlomený šíp. Vo vedľajšej úlohe zaujme nie ani tak protivná Salma Hayek, ale skôr Jenette Goldstein alias Vasquez z VOTRELCOV. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je krom brutální akce a brutálního výrazu Willa Boldvina úplně o ničem ... a mně osobně se mnohem víc líbila Šelma Hájek než Pindy Kráford ... velká škoda, že tam byla jen pár minut ... ale to ji stačilo, aby mě "uhranula" ... Will Bóldvin vypadal jako když jeho tučnějšímu bratrovi někdo narval do držky supersilný lux a zapnul to na plný obrátky ... a ta liposukce měla své následky ... Tragické a komické zároveň ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama