Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o solidny akcny thriller s dostatocne rychlym tempom, zabavnymi vtipmi a remeselne natocenymi akcnymi scenami. Uprimne nechapem averziu viacerych ludi voci tomuto filmu. Asi im vadi Cindy Crawford. Ja ju tiez nijak nezboznujem, ale rozhodne nemozem povedat, ze by mi vo filme vadila, alebo ze by tu jednoduchu ulohu, ktoru tu mala nezvladla. Sice jej sekunduje najmenej zaujimavy clen rodiny Baldwinovych, ale akcne sceny zvlada bez problemov. Kedze sa vo filme neustale nieco deje, tak to velmi nevadi. Nuda nema prilis vela prilezitosti sa dostavit. Co sa rozhodne podarilo bol vyber hlavneho zaporaka v podani demonickeho Stevena Berkoffa, vdaka comu som mal tendenciu fandit skor jemu ako hlavnej dvojke. Ked sa oprostite od nenavisti k Cindy Crawford, tak si uzijete standardny akcny produkt deväťdesiatych rokov. 6/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mocná KGB se netrefí do ubohý právničky. Není divu, že se Vaše země rozpadla." Nemám nejmenší slabost pro vychrtlé věšáky na prádlo, ale Cindy Crawford je úplně jiná liga. Jen kvůli její vizáži patrně vznikl tento snímek, ve kterém sice jako advokátka Kate neustále prchá, ale přesto si vždy najde čas na učesání, převlečení, boty na vysokém podpatku a trochu sexu. Přiznám se, že jinak bych to snad ani nechtěl a nic víc jsem od toho nečekal. Chvílemi to dokonce bylo vtipné, o což se nejprve starala temperamentní bejvalka Rita, poté to převzal jedinečně uvolněný šéf Meyerson a nakonec se přidal i ruský gauner Kazak trefně namluveným vzkazem na záznamníku. A kdyby se hrdina Max styděl, tak mu levně udělám dabléra na tu soulož ve vlaku. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Viete ako sa hovorí policajtovi v obleku? Obžalovaný." Nízkorozpočtové akčné béčko z 80. rokov. Až nato, že v skutočnosti bol rozpočet poriadne premrštený a Silverovi zrejme ten brakový scenár ležal v šuflíku o 10 rokov dlhšie, než mal. Jednoducho film, ktorý "zaspal dobu", ale zároveň film, ktorý je tak príšerný, až je úžasný. 50 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $11,534,477Tržby Celosvetovo $32,334,477║ čakal som ďaleko väčšiu hrôzu ale nakoniec celkom pozerateľné aj keď nechápem toho dobráka investora čo sponzoroval tú peknú rozpočtovú sumu, inak béčkový príbeh újde, nenudí, akcia slušná /50%/ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)

Reklama

Reklama