Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (143)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak mne tu vy nekteri intelektualove a antinorrisovci pekne serete jenom slepej nepozna jednu z nejvetsich akcnich klasik 80 let a zanru vubec jasne ze je to nejvic proamerickej a propagandistickej film ja to nepopiram ale Golan pro mne proste zustane jednim z nejlepsich akcnich reziseru vsech dob a Norris se svym pekelnym nadhledem prevalcuje vsechny arabsky teroristy jeho a Marvina meli poslat do Afghanistanu a Usama by nemel narok tak jako tak tezko v tom hledat chyby pokud nejsem pakos jako nekteri tady a nevadi mi ani ta dvouhodinova delka prvni pulka je ten nejnapinavejsi unos letadla co jsem kdy videl naprosto strhujici no a ta druha? poctiva akce 80 let nema smysl resit jak je to realisticky hlavne je to skvele natoceny a i po 25 letech si to vytira prdel z temi dnesnimy radoby akcnimy filmy a ta hudbicka... ta je naprosto bozi odjakziva ji miluju tohle je proste jedna z mych srdecnich zalezitosti a pro ty nektery chytry kritiky z iq tykve mam jediny vzkaz nekoukejte se na poctivy akcni filmy zlatych 80 let neni to pro vas nepochopite to a zmuzete se jenom na to aby jste to tu zesmesnovali DO HAJZLU S VAMA! ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Tu máte deky na noc.“ – „A kde sú postele?“ – „Načo postele? Zajtra aj tak zomriete.“ Tunajší obsah Letnej filmovej školy trafil klinec po hlavičke. Paradoxné ale je, že dramatická línia, hlavne zo začiatku, bola celkom funkčná, akurát postupom času prešla do nudy a posledná polhodina je už klasické chucknorrisovské vyhladzovacie béčko rokov osemdesiatych. Čo nevravím, že je vyslovene zlé, ale oproti tomu ako film začal, je to teda riadny kontrast. 40 % ()

Reklama

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Teroristi unesou letadlo, pak se dlouho nic neděje, potom s ním přistanou, zase se dlouho nic neděje, nakonec přijede Chuck Norris na motorce s raketomety (střílí všemi směry), pobije teroristy, a ukončí tak 125 (!!!) minut dlouhé , naprosto nudné NIC, které je asi nejbezobsažnějším filmem, co jsem kdy spatřil, a kdyby tu bylo hodnocení ještě o stupeň nižší než „odpad“, neváhal bych. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som myslel že to ani nedopozerám, strašne dlho sa to rozbiehalo. Chuck Norris, sa po úvode stratí zo scény a dlho predlho sa rozvíja dráma s teroristami v lietadle. Keď sa potom božský Chuck konečne doterigá späť, všetko sa zrazu zmení a z drámy sa film prehubne do megastupídneho masakru v ktorom udatný americký geroji vymlátia celý Bejrút. Arabáči padajú po desiatkách a stovkách, všetko vybuchuje a Chuck Norris frčí na motorke s namontovanými guľometmi, raketometmi a granátometmi ktorými zrovná so zemou všetko čo ešte ostalo stáť. To všetko za doprovodu jediného, do zdochnutia omieľaného hudobného motívu ako z pobrežnej hliadky. Pri sledovaní tohoto filmu sa naplno ukazuje pravdivosť výroku že ohrozené druhy neexistujú, sú len druhy ktoré Chuck Norris nechal nažive. Okrem stoviek arabov však padne počas akcie aj jeden amík a jeho umieranie je náležite naťahované a srdceryvné, sprevádzané vznešenými rečami aby si divák aj trochu poplakal. Napokon, slzy Chucka Norrisa majú predsa liečivé účinky, lenže on nikdy neplače! Smola... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

V 80., respektive 90. letech mohl někdo tento film vnímat jako bombu a dodnes ho tak považovat za kultovní. Ale když ho člověk poprvé vidí až v roce 2019 (můj případ), tak z něj tak odvařený není. Dneska totiž člověk u filmu s Chuckem Norrisem čeká stupidní cheesy zábavu, tedy zábavně špatný film. Jenže tady tomu tak není. Film se bere moc vážně, na což v žádném případě nemá právo. Právo nemá ani na dvouhodinovou stopáž. Je to ukrutně dlouhé a místy sakra nudné - po úvodní scéně s Chuckem totiž až do přestřelky na letišti chybí jakákoliv akce a sám Chuck v té první polovině filmu moc nevystupuje. Musím však uznat, že první půlka snímku, kde největší prostor dostávají teroristé a rukojmí v letadle, je asi tou nejzajímavější části celé Delta Force. Po dosednutí letadla na zem tu máme sice jednu akční scénu za druhou, ale ty jsou trapné (např. automobilová honička) nebo sakra dlouhé a postrádající koule (noční osvobozování rukojmích). Střílí se tu, věci vybuchují ve velkém, mrtví padají k zemi po desítkách, ale pro mě to bylo jednoduše sterilní, ta akce mě nedokázala pohltit. Tři hvězdičky dávám za solidní herecké obsazení vedlejších rolí, Silvestriho hudbu a těch několik působivých scén z letadla. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Filmaři původně chtěli Delta Force natočit ve spolupráci se skutečným zakladatelem jednotky Delta Force, plukovníkem Charlesem Beckwithem. Plánem tehdy bylo natočit fiktivní verzi záchrany rukojmí z Íránu během krize v roce 1979, ale tak, aby se operace na konci namísto neslavného selhání podařila. Beckwith se následně projektu zřekl s tím, že pošlapává památku padlých. (ČSFD)
  • Natáčelo se ve městech Jeruzalém, Tel Aviv, Haifa a Beerševa v Izraeli, v Athénách v Řecku a Washingtonu v USA. (Cheeker)
  • V Norsku byl film zkrácen o 8-9 minut, aby získal mírnější rating. (Cheeker)

Reklama

Reklama