Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (143)

InJo 

všechny recenze uživatele

Možná největší biják, v němž Chuck kdy ztvárnil hlavní roli. Samotnému mi v současnosti přijde skoro neuvěřitelné, že se mu kdysi povedlo objevit se v čele filmu, v němž mu hereckými partnery byly hollywoodské legendy a vesměs oscaroví laureáti jako Lee Marvin (Tucet špinavců), George Kennedy (Frajer Luke), Martin Balsam (Psycho), Shelley Winters (Dobrodružství Poseidonu) či Robert Vaughn (Sedm statečných). První půle se nese především v duchu thrillerů o únosu letadla, ve druhé už dojde na velké akční scény, v nichž titulní komando čelí desítkám palestinských teroristů. A pokud v Osamělém vlkovi měl Norris na hraní k dispozici vylepšené auto a v Zákonu mlčení robotického pomocníka, v závěru Delta Force se prohání na motorce vybavené raketomety a kulomety! Pokud by vám tahle dobře obsazená a řemeslně solidní 80's náborovka sedla, můžete zkusit i pokračování s podtitulem Kolumbijská spojka, kde si Chuckova protivníka zahrál Billy Drago (Neúplatní), jeden z nejikoničtějších záporáků převážně béčkové produkce. 65 % ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Teroristi unesou letadlo, pak se dlouho nic neděje, potom s ním přistanou, zase se dlouho nic neděje, nakonec přijede Chuck Norris na motorce s raketomety (střílí všemi směry), pobije teroristy, a ukončí tak 125 (!!!) minut dlouhé , naprosto nudné NIC, které je asi nejbezobsažnějším filmem, co jsem kdy spatřil, a kdyby tu bylo hodnocení ještě o stupeň nižší než „odpad“, neváhal bych. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem neměl moc rád Norrise,a i přes spoustu viděnejch filmů v mladym věku ho teď považuju za docela babralskýho herce????.Studio cannon a jeho producenti G+M maj širokou paletu udělanejch filmů,ovšem povětšinou dost bídný kvality.Delta force je slušně obsazený,výbuchy a všechny efekty nevypadaj uměle,ani příběh neni úplně blbej,ale těch chyb.Tuny nesmyslů,a do toho Norris,dřevo bez špetky charismatu,tvaří se při boji stejně jako na hajzlu.Slabota za dvě.40%. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Tu máte deky na noc.“ – „A kde sú postele?“ – „Načo postele? Zajtra aj tak zomriete.“ Tunajší obsah Letnej filmovej školy trafil klinec po hlavičke. Paradoxné ale je, že dramatická línia, hlavne zo začiatku, bola celkom funkčná, akurát postupom času prešla do nudy a posledná polhodina je už klasické chucknorrisovské vyhladzovacie béčko rokov osemdesiatych. Čo nevravím, že je vyslovene zlé, ale oproti tomu ako film začal, je to teda riadny kontrast. 40 % ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, všichni víme, že Chuck Norris není žádný extra herec. Přiznejme si, že nám ani o jeho herectví nejde. Zajímá nás, jak své protivníky zlikviduje perfektně zvládnutými kopy nebo je postříli a nechá vyhodit do vzduchu. Prostě si užijeme akci, při které vypneme mozek a nebudeme myslet na nejrůznější problémy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Jde o jeden z prvních filmů, v nichž se objevil Liam Neeson. Zahrál si však maličkou roli na úrovni komparzu, takže v závěrečných titulcích napsaný není. (ČSFD)
  • Natáčelo se ve městech Jeruzalém, Tel Aviv, Haifa a Beerševa v Izraeli, v Athénách v Řecku a Washingtonu v USA. (Cheeker)
  • V Norsku byl film zkrácen o 8-9 minut, aby získal mírnější rating. (Cheeker)

Reklama

Reklama