Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Landon je spíše hororový režisér ani nevím a nechápu důvod proč něco takové natočil.  Tohle ani neví co chce být chvilku je to pokus o komedii co absolutně nefunguje a stojí a padá to jen na tom, že duch řekne Bůů a lidi utíkají jednou to možná vtipné je padesátkrát už ne. Pak je to hledání identity a zjištění , že byl v nějakém programu trochu sci-fi a thrilleru  a pak dojemný  konec. Jako rodinný film to selhává taky a označení horor je snad urážkou to i takový Casper (1995) předvedl více. To by nebyl Netflix , aby tam nedal propagandu   tak, že se tam uráží jakýsi bílý muzikant na úkor Hendrixe  jsou zde narážky na debilní bílé rodiny v domech s duchy (to, že oni tam zůstaly asi nevadí) bílým holkám se zde krade taxík a černá řidička jich odmítá odvézt ačkoliv ho mají zaplacený. A jedeme dále ten malý kluk má nad pokojem symbol blm (v podstatě radikálové co mlátily bělochy jen kvůli barvě kůže ) asijská holka zde nadává na mužských záchodech klukovi co močí, že nemá právo tam být (jo opačně by to vadilo takhle asi ne) a našlo by se i další. Co se tam dá pochválit hudba , jedna scéna s přechodem mezi dvěma obchody, jedna scéna s vyděšením nějakém duchařky kde je easter egg na Vymítače Ďábla a asijské vlasatice, konec, parodie na internet   a to je asi vše.  40 procent  P.s. Ta Asiatka byla pěkně hnusná horší herečku sehnat nešlo? ()

littlesatan 

všechny recenze uživatele

Začátkem to je klasický horror, ve kterém se rodina přestěhuje do nového domu, kde se samozřejmě vyskytuje duch. Příběhově se to pak ale vyvine skvěle. Byla jsem překvapená, a mohu říct, že je to jeden z těch "lepších" filmů, který tenhle rok zatím vyšel. Jen to chování negrovského otce, to byl pěknej extrém.  Prostě typek víc závislej na sociálních sítích než jeho děcka. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nový Kapitán Amerika se s rodinou přestěhují do baráku kde straší. Protože jsou ale strašně progresivní, tak se ducha nebojí a místo toho ho natáčí na youtube a tiktok aby z toho taky něco měli. Jenže jak už to tak bývá, musí se to trochu zkomplikovat a do hry tak vstupuje armáda, policie atd a hned bude o zábavu postaráno. A nebo taky ne. Christopher Landon není úplný nováček, nicméně to nejlepší co zatím stvořil byl první Happy Death Day a zbytek byl spíš průměr až podprůměr. Ani Máme tu ducha není výjimka. Nejvíc mu totiž ubližuje, že úplně není jasné pro koho ten film je a čím by chtěl být.  Zcela určitě to není horor, ale má to snad být drama? Nebo rodinný film? Nebo snad komedie? Od všeho tu něco je a nic z toho nefunguje pořádně tak jak by mělo, což platí o o celkem předvídatelném konci. Zkrátka takový eintopf, kde ingredience vypadají lákavě a sami o sobě jsou dobré, nicméně když je smícháte dohromady tak to není žádná velká hitparáda...50% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Po pravdě já netuším, jak se to stalo, ale náhle jsem se ocitla v cílové skupině.. Jedná se o zábavnou a milou duchařinu, která mi sedla, líbila se mi.. Asi nemám problém nazout puberťácké střevíce a dívat se jinýma očima.. Příběh přestěhované rodiny do domu s duchem je v podstatě hravá a příjemná záležitost.. Hodnotím shovívavě, ostatně jako vždy.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rekvizity filmu jsou rodina přestěhovavší se do zchátralého chicagského domu,  obyvatel, kterého přijme do podkroví. Otec se nechtěného nájemníka snaží peněžit pomocí sociálních sítí a rodina se tím zařadí mezi světové celebrity. Videa si všimne patranormální vědkyně a její parťák z CIA lovící duchy. Režisér se snaží, aby se diváci jak smáli, tak i báli. Film je hrozný, hloupý, nezapamatovatelný a moc dlouhý. Pronásledován duchy odkazů z jiných filmů. Úspěch podobných filmů závisí kolik emocí investujeme do postav. Zde obsazení není špatné. Emoce se tu využívají k manipulaci s divákem. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa v Donaldsonville a New Orleans od augusta do októbra 2021. (Arsenal83)
  • Film je založený na poviedke z roku 2017 „Ernest“ od Geoffa Manaugha. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama