Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Netflix zase šlape vedle, ale tentokrát to není nic ve stylu The Grey Man nebo Rachel Stone, tentokrát se jde do hororu-komedie. Překvapivě film naděluje spíš naděluje známější obsazení. Hlavní protagonista v roli ducha je čím dál víc oblíbený David Harbour a v roli fotra zas čím dál míň oblíbený Anthony Mackie. Vidím jeden velký problém a to je stopáž, která se činí délkou víc jak 2 hodiny a kdyby se film se sekal na 90 minut, tak si myslím, že by to jenom prospělo. Většina postav je nezáživná a bez jakéhokoli většího prohloubení jejich charakterů. Ujeta průměrná kravina 50% ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľná rodinná komédia, na štýl Ducha s Patrickom Swayzem, no Ricky Gervais to v Meste duchov zvládol lepšie. Rodinka, ktorá žila s duchom v dome mi síce liezla na nervy, príbeh bol taký trochu hlúpučký, ale David Harbour to zvládol dobre a pridal na kvalite filmu. Takže to nakoniec bola taká pozerateľná jednorazová blbôstka. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Máme tu ducha je skvělým filmem s výborným humorem a skvělým Davidem Harbourem, který mě přesvědčil, že umí hrát i beze slov. Humor byl sice střídmý, ale lahodivý. A u části, kdy se snažili v domě natočit rozhovor pro televizi, jsem se vyloženě chlámal. Zároveň bylo nenásilnou formou poukázáno na to, jak se současná generace řítí do záhuby. Přece, když poprvé v životě uvidím ducha, který mě může udělat cokoliv, tak první, co mě napadne, NATOČÍM SI HO, místo toho, abych utekl. A ta část ujetejch Tikťokářů byla vůbec boží. Je to opravdu pohodový film, který se hodí přesně na to, když si chcete jen tak oddáchnout a pustit si něco u čeho se skvěle relaxuje. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako v rámci žánru opravdu povedená záležitost a dost originální pojetí. Začátek klasika, ale rychle to nabere obrátky směrem takovým, který možná málokdo čekal. D. Harbour super. Super dům a fakt parádní prostředí. Bohužel a paradoxně je největším mínusem naprosto nesympatická rodinka hlavního hrdiny s ním v čele. Ale asi jsem to rychle kousl a bavil se až do konce. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Nejnesympatičtější Avenger Anthony Přihřátie, jeho ještě nesympatičtější a přiteplalejší syn, co neúspěšně hraje, že se mu líbí holky, se zbytkem nesympatický, kudrnatý rodinky, Stiflerova máma za zenitem a nějaká ta obstarožní über-lesba. Ještě že je tam sympaťák Harbour s ultimátní přehazovačkou, protože jen on se tam stará o nějaký ty vtipný momenty. Je to taková ta klasická netflix jednohubka, v který je docela dost peněz, takže to aspoň dobře vypadá. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama