Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je odklízení nepohodlných mrtvol nová forma podnikání podobně jako střelba na objednávku? Do jaké hloubky se dokážou ponořit policejní potápěči a co nakonec pachatele usvědčí? A podaří se policejní akci utajit, než ji média prozradí pachatelům? (Česká televize)

Recenze (69)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl právem zaslouží svou atmosférou a stylem vyprávění plné hodnocení. Téměř bez dechu jsem sledoval práci policistů, cítil jsem napětí, únavu i obavy, jako bych byl v reálu s nimi. A to nás to nejlepší (věřím) čeká. Jinak musím uznat, že se konečně také věrohodně párují charaktery postav v "budoucích" Případech 1. oddělení. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní! Mě Devadesátky draply od první části a spokojeně sleduji, jak do nich dorostli i další diváci, zpočátku vlažní. Možná, při opakované projekci, přijdou na chuť i dílům úvodním (rovněž vynikajícím), Bebjak s Marešem totiž natočili, namakaný, televizní skvost, který vyžaduje aktivní zapojení mozku diváka, jenž se neomezí jen na slepičení o tom, že Sokola a Pagáčovou tam oni nechtějí, nebo že je to jiné než Případy 1. oddělení, nebo že to je jen o Janákovi, nebo že se tam moc kouří, nebo že už o Orlických vraždách bylo vše natočeno a téma je vyčpělé, nebo že je tam moc postav, ve kterých se nedá orientovat a blá, blá, blá. Za mě jsou tyhle výblitky kraviny, hodné omezeného trdla, seriál je TOP v podobě, jak nám ho Bebjak naservíroval a jediné, co mě trápí je obava, jestli někdy něco lépe vystavěného, z naší kotliny, vůbec ještě vznikne. A opět, v kombinaci se čtvrtečním Polosvětem, kde vystupují reální kriminalisté, kteří to celé rozlouskli a ano, jeden měl skutečně poleptanou ruku i obličej louhem, jde o parádní projekt ČT! ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná práce na tomto seriálu, a klobouk dolů policistům. Škoda že všude jsou krtci. Jako večeřet při tom louhovým těle, no teda to byla síla. Celej seriál je hodně uvěřitelnej a to je vidět i na zbytcích těla. Krásně zahraný psychouš Černý, určité herce má člověk zaškatulkované do jiného žándru, např. komedie a potom perfektně zahrajou vážnou roli. Jsem ráda, tento seriál ukazuje že máme spoustu /i mladších,/ kvalitních herců. Jde vidět, že tu Sokol září a sedí mu role. Prostě samá pozitiva. Několik dějových linek, které nebrzdí celý příběh. Doporučuji každému. A hlavně u tohohle dílu nejíst. XD ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla takovou lahůdkou. Zatímco v její první části gradoval předchozí děj, druhá polovina fungovala jako příprava na finále celého seriálu. Dohromady to pro mě byla napínavá záležitost s parádní atmosférou. Zvláštní pro mě bylo hlavně to, že jsem cítil napětí, přestože jsem pochopitelně dopředu věděl, jak to dopadne. A to je jasný bod pro tvůrce; pokud zvládnou tak poutavým způsobem natočit seriál o velmi známém případu, nemusím nad českou filmovou a seriálovou tvorbou lámat hůl. / Poučení: Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před branami finále, napětí stále na vysokém stupni. Čekací doba mezi epizodou 3 a 4 byla nekonečná, totéž 4 a 5, ale když konečně pětka přišla tak něco mi tam trochu chybělo.  Nějaké kořeníčko. Ruml konečně mohl ukázat něco víc a já trochu doufám, že se na chvíli dostaneme někam do "hrané minulosti". Skoro se až bojím, aby se do závěrečného dílu vešlo všechno podstatné a např. konečné doznání Kopáče nebylo odbyto jen závěrečným textem na obrazovce. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • V 58. minutě je vidět budova Urologické kliniky VFN, která je zde prezentována jako budova PČR Středočeského kraje. (Winster)
  • Před vytažením druhého sudu Kozák skočí po hlavě do vody. V zápětí, po epizodě s novináři, stojí na palubě člunu a má suché vlasy i plavky, což lze poznat, když má na sobě tričko, jelikož to je suché, přitom když měl mokré plavky, tak by mělo být tričko také mokré. (Brain)

Reklama

Reklama