Reklama

Reklama

Poker Face

Trailer 3

Miliardář a hráč pokeru Jake Foley dává svým přátelům šanci vyhrát víc peněz, než se jim kdy zdálo. Aby se však mohli zapojit, musí se vzdát jediné věci, kterou se celý život snaží chránit - své dávno ukryté tajemství. Hra pokračuje a přátelé brzy zjistí, co je ve skutečnosti v sázce. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (55)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film.  Chlápek má rakovinu slinivky a brzo umře tak si zajde za šamanem a dostane od něho jakýsi elixír pravdy pak si pozve kámoše ze školy a nabídne jim buď zadarmo drahé auta nebo si s ním zahrají texas gold em poker o nějakou cihličkovou měnu v hodnotě 5 milionů pro každého podmínkou je , ale to, že budou hrát všichni nebo všichni se domluví na těch autech tak oni hrají. Mezitím je on přiotráví tím elixírem a oni se vykecávají jeden píchá jakousi štětku někdo to natočil a vydírá ho   druhý je zadlužený a vydírá ho bratr díky čemuž mu dal kontakt účtu toho co ho otrávil.  Jeden se chce zabít a jeden píchá jeho (toho co jich otrávil) manželku . Aby to nebylo tak jednoduché tak ho ještě někdo jde přepadnout a vrací se k nim jeho manželka s dcerou, které zjistily, že umírá.  Pointa je teda co většina s ním vymrdávala a on jim přesto dá tolik peněz asi byl ke konci života i senilní.  20 procent ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Russell Crowe si pozval kámošov z Austrálie a natočili spolu nudný kvázi thriller, kvázi drámu umierajúceho boháča, ktorý chce kámošom urobiť jedno prekvapko, kým vydýchne naposledy. Buď sa mal venovať posolstvu o sile priateľstva a nekaziť to priblblým vlámaním, alebo z toho spraviť poriadny thriller v štýle Panic Room. Tento mix je podpriemerný v oboch kategóriách. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja vrany až tak nemusím, ale Crowea, to si dám kedykoľvek a s radosťou. Tento film ale ukazuje, že by sa mal venovať svojmu top herectvu a réžiu nechať iným. V cesta nádeje to ešte ako tak šlo, tu ale nevyužil potenciál seba ani iných väčších mien. A kto očakáva jednoduchý film o pokri, tak si môže zájsť chuť. Film je o priateľstve. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Co nám tím gladiátor asi chtěl říct? Zpočátku se to s partou kamarádů u rybníčku vyvíjí zajímavě a lusknutím prstu se ponoříme do unuděné zpovědi nemocného člověka s nezajímavou dramatickou pasáží na konci. ´´život si za peníze celého světa nekoupíš´´ znám a pokud v tom Russell má nějakou velmi osobní zúčastněnost, tak je mi to strašně líto, ale filmově Poker Face nezaujal. Zaujal pouze roztomilý nosánek paní Elsy Pataky. 30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě zásadní problém této podívané spočívá v tom, že se Russell zřejmě hned na začátku úplně nerozhodl, jakým směrem se bude zápletka v jeho filmu vlastně vůbec vyvíjet, čehož výsledkem je pak dějová roztříštěnost na tři stejně dlouhé, třicetiminutové etapy, které se od sebe ovšem liší jak způsobem vyprávění, tak v podstatě i žánrově, a nepřináší to nic jiného, než vážně výraznou neucelenost a tím pádem i nepřesvědčivost. První třetina je tak ryzím dramatem, s halucinogenní vložkou a následným rodinným rozjímáním, druhá se pak změní ve zvratovitý thriller, aby pak ta třetí vyústila v akční finále, což by tohle všechno nebyl možná ale zas až takový problém, kdyby ovšem tyto třetiny nebyli propojeny tak kostrbatě a nepůsobivým dopadem každé z nich, i když je zároveň pravdou, že dějově nakonec vše do sebe sice zapadlo, ale prostě ta nekomplexnost mě tu vážně bohužel rušila. Přitom ovšem samostatně lze všechny ty třetiny označit každou svým vlastním způsobem za funkční a rozhodně nenudící. Ta první je tedy podmanivě zvláštní, druhá nepředvídatelná a napínavá, a ta třetí má spád a též disponuje i slušnou dávkou napětí. Dokonce jim nechybí ani atmosféra, ani emoce, postavy tu jsou pak vesměs zajímavé a ani herecky Crowe nešlápl vedle, zvlášť pak u něj samotného bylo zas po delší době příjemné ho vidět v normální, civilní podobě a bez té jeho obludné nadváhy. Poker Face je tak zkrátka opravdu zvláštní podívaná, která se mi skutečně špatně hodnotí, jelikož na jednu stranu mě to kupodivu poměrně oslovilo, na stranu druhou ovšem faktem zůstává, že to celé prostě a jednoduše drhne a nešlape to jak by mohlo, respektive mělo. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Také sci-fi thriller Invisible Man (2020) se odehrával v domě technologického miliardáře a natáčel se v australském městě Kiama. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo v austrálskom štáte Nový Južný Wales, predovšetkým v Sydney a tamojších štúdiách. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

28.06.2022

Novozélandský herec Russell Crowe se v poslední době v tvoření jen tak nezastavuje. Zatímco už za pár dnů ho diváci budou mít šanci vidět ve vedlejší roli boha Dia ve značně očekávané nejnovější… (více)

Reklama

Reklama